+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Orthopedagoog Expertisecentrum Esquirol Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Orthopedagoog Expertisecentrum Esquirol

Ben je gepassioneerd in wat je doet? Durf je buiten de gebaande paden te denken? Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen?

Wij zijn op zoek naar een orthopedagoog voor ons expertisecentrum genaamd Esquirol!

Wat doen we bij Esquirol?
Esquirol bevindt zich op het prachtige Brinkgreven terrein en heeft plek voor zo’n 20 patiënten met een chronische kwetsbaarheid. We zijn er onvoorwaardelijk voor deze doelgroep. Bij Esquirol richten we ons op het stabiliseren van psychiatrische aandoeningen, het verbeteren van de kwaliteit van leven en het voorbereiden van patiënten op passende (begeleide) woonvormen. Patiënten die bij ons verblijven, hebben vaak in hun voorgeschiedenis al vele opnames en behandelingen doorstaan. Bij Esquirol, staan wij naast de patiënt, bieden wij ondersteuning en begeleiding in alle aspecten van hun leven, van het overwinnen van maatschappelijke obstakels tot het herstellen van familiebanden en het (opnieuw) aanleren van maatschappelijke en sociale rollen. Sinds 2022 heeft Esquirol financiële ondersteuning ontvangen van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) om innovatieve zorg te bieden aan een complexe doelgroep. Dit stelt ons in staat om activiteiten te ondernemen; zoals het herstellen van familiecontacten of het oefenen in de maatschappij, met de inzet van een buitendienst, die door het hele team wordt ingevuld. 

Vanuit een Triple C werkwijze willen wij binnen de ART vormgeven aan een ortho-psychiatrisch afdelingsmilieu als basis voor onze behandeling. Wij willen aansluiten bij de emotionele basisbehoefte, het vanuit nabijheid aan ondersteuning en beveiliging werken.

 Wij zijn op zoek naar een orthopedagoog die het team verder kan helpen in zowel het ontwikkelen van een ortho-psychiatrisch afdelingsmilieu, als ons kan helpen in de dagelijkse aansturing van het team.    

Wat doe je onder andere als orthopedagoog?
Als orthopedagoog binnen de divisie Herstelgerichte ggz behandel en begeleid je patiënten met een psychiatrische stoornis. Dit doe je niet alleen; je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair team en levert op een stimulerende wijze je bijdrage aan dit team. Omdat we werken met een complexe doelgroep vraagt dat de nodige creativiteit en deskundigheid om de zorg te leveren die past binnen de geldende richtlijnen en protocollen. Vaak zoeken we de grenzen daarin op en krijg je als behandelaar veel vrijheid. Daarnaast volg je de ontwikkelingen binnen het vakgebied en heb je oog voor zorginhoudelijke vernieuwing.  Voor administratieve taken zul je intensief ondersteund worden door ons secretariaat.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan voor 32 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar, maar bij een wederzijdse klik wordt dit een vast dienstverband. 
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen. 
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen je op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching. 
  • De functie is ingedeeld in FWG 60, afhankelijk van je opleiding, conform CAO GGZ. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste orthopedagoog die graag met onze doelgroep werkt. Verder:

  • Ben je geregistreerd als orthopedagoog en beschik je over een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Heb je al enige jaren relevante werkervaring binnen de (klinische) GGZ op het gebied van diagnostiek en behandeling.
  • Beschik je bij voorkeur over de basisopleiding CGT en EMDR (of je hebt de motivatie om een aanvullende opleiding hiervoor te doen).
  • Is ervaring en affiniteit met de doelgroep specialistische / herstelgerichte GGZ een pré.
  • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en werk je graag in teamverband.
  • Werk je resultaatgericht en ben je doortastend.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over de functie en de werkplek? Neem dan contact op met Gerard Zwerver, teamleider bedrijfsvoering Esquirol – 0616407177 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Enthousiast? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Wij gaan graag met jou in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in