+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Belastingadviseur Zwolle Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de rol van assistent accountant, oftewel assistent belastingadviseur, help je zorgprofessionals met hun financiële zaken. Je werkt aan diverse taken zoals de maandverwerking, jaarrekening en belastingaangiftes. Je hebt je eigen klanten en bouwt een persoonlijke band met hen op. Ook krijg je de kans om door te groeien binnen het bedrijf. Plus, je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om hybride te werken en een opleidingscheque voor extra trainingen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit wordt je baan

In jouw functie als assistent accountant, intern noemen wij deze functie assistent belastingadviseur, verzorg je de maandverwerking, jaarrekening en belastingaangiftes voor onze klanten. Proactief, ondernemend en betrokken zijn woorden die jou omschrijven

Wie onze klanten zijn? Zorgprofessionals: van een dierarts tot de praktijkmanager van een huisartsenpraktijk of een tandarts. Je kunt je voorstellen dat er een groot verschil zit tussen de financiële administratie van een zzp’er of een grote maatschap. Dit betekent dat je tijdens je werk continu te maken hebt met uiteenlopende financiële én fiscale uitdagingen.

Bij ons heb je je eigen klantenportefeuille waar je zelf het contact mee onderhoudt. Zo ben jij verantwoordelijk voor hun financiële administratie, en stel je zelf de jaarrekening, balans, winst- en verliesrekening op en regel je de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je bent goed in het signaleren van klant specifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt.

Kortom, je ontzorgt de zorgprofessionals op financieel gebied, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun patiënten. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn.

Verder krijg jij bij ons ook de kans om intern door te groeien, denk aan een senior functie of de rol van belastingadviseur. Hier kan ons jaarlijkse opleidingsbudget van € 750,- je ook bij helpen.


Dit is wat je nodig hebt
  • Je hebt een relevante hbo-diploma op zak, waarbij accountancy of fiscaliteit de hoofmoot in speelt, denk aan fiscale economie, bedrijfseconomie, accountancy of een MBA-diploma
  • Een afgeronde MBO opleiding met enkele jaren relevante werkervaring
  • Je hebt kennis van (computer)boekhouden
  • Je bent positief en werkt nauwkeurig
Dit is waar je op kan rekenen

Een baan als assistent accountant waarin je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent en hier nog beter in te worden. Zo krijg jij bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hier sta je aan het roer van je eigen groeiplan. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt en sterk in je functie staat. Hoe wij dit doen? Door goed voor jou te zorgen. Zo kun je hier rekenen op:

  • Een salaris met een max van €3.724,80 op basis van 40 uur
  • Een 13e maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, inclusief goede thuiswerkvoorzieningen.
  • Een opleidingscheque en toegang tot Goodhabitz waarbij je eindeloos veel trainingen kunt volgen
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen
  • Korting op verzekeringen
  • Een goede werksfeer met collega’s die je motiveren en stimuleren, want doe jij je werk uitzonderlijk goed? Dan kun je door je collega's genomineerd worden voor de on-the-spot beloning; een cadeau of financiële beloning als erkenning voor je uitzonderlijke inzet of het bijzondere resultaat.
Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg. Jij komt te werken op ons regiokantoor in Zwolle. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor die dienstverlening in de regio Noord.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in