+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tender Manager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als spil tussen opdrachtgever en organisatie, ben je in deze rol verantwoordelijk voor het analyseren en vertalen van klantwensen naar concrete acties binnen ontwerp en uitvoering. Je versterkt klantrelaties, duidt strategische punten, en zorgt dat projecten binnen budget en planning blijven. Jouw inzicht in praktijkinformatie en ondersteuning bij calculaties dragen bij aan succesvolle projecten. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

In deze rol ben je de spil tussen opdrachtgever en de eigen organisatie. Je analyseert de vraag in een groter kader en vertaalt de werkelijke wensen naar de vakspecialisten in ontwerp en uitvoering. Je houdt tijdens de gehele looptijd van een project toezicht op de beantwoording van de vraag en stuurt waar nodig bij. Belangrijke taken hierin zijn: het versterken van de relatie met de klant, het duiden van strategisch belangrijke punten richting de eigen organisatie en het interpreteren van praktijkinformatie om deze te meten aan de oorspronkelijke uitgangspunten. Ook ondersteun je bij calculaties, ben je bewust van risico’s en impacts. Daarnaast ben je algemeen aanspreekpunt voor de klant, geef je vorm aan het proces van diverse RGS opdrachten. Je bewaakt en rapporteert de voortgang en zorgt ervoor dat het ontwerptraject volgens de afgesproken kwaliteit, budget, planning, veiligheid en eisen verloopt. 


Functie eisen

De ideale kandidaat heeft een HTS diploma bouwkunde. heb je dit niet dan nodig ik je toch uit om je  cv op basis van werkervaring naar ons toe te sturen.

Bij voorkeur heb je een aantal jaar ervaring bij vergelijkbare organisaties en een bijdragen geleverd aan winnende inschrijvingen en enkele jaren aantoonbare ervaring in de realisatie dan wel werkvoorbereidingsfase. 



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Zwolle, zijn de op zoek naar een tender Manager (bouwkundig). De werkzaamheden waar je je mee bezig zult houden zijn onder andere: het adequaat in kaart brengen van de wensen van de opdrachtgever, het vertalen van de behoeftes van de klant, het opstellen van tenderplannen, analyses en strategiebepalingen. Heb jij interesse en voldoe jij aan de functie-eisen? Eric Twickler hoort graag van je! Hij is bereikbaar via het nummer 06-30736868. Jouw CV stuur je naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in