+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch adviseur vastgoed en grondzaken Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken bij Maandag(R) ben je de sparringpartner voor bestuur en management. Je adviseert over diverse grondzaken en vastgoedvraagstukken, van aankoop tot gebiedsontwikkeling. Je rol is cruciaal in de vertaling van beleid naar uitvoering. Naast het opstellen en beoordelen van juridische documenten, voer je ook onderhandelingen met stakeholders. Maandag(R) biedt uitstekende ondersteuning, opleidingsmogelijkheden, en de kans om aan diverse opdrachten te werken. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken ben je verantwoordelijk voor het adviseren over grondzaken en juridische vraagstukken met betrekking tot vastgoed. Tevens ben je sparringpartner voor het bestuur en het management en je zorgt voor een juiste vertaling van beleid naar uitvoering. Denk aan het adviseren over de aankoop, verkoop, huur en verhuur van vastgoed en grondposities maar ook over de juridische aspecten van gebiedsontwikkeling.

Als juridisch adviseur grondzaken en grondzaken ben je in deze veelzijdige en uitdagende rol betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van ruimtelijk beleid. Een ander belangrijk aspect van jouw werk is het beoordelen en opstellen van juridische documenten, zoals koopovereenkomsten, erfpachtcontracten, huurovereenkomsten en andere juridische akten. Je zorgt ervoor dat deze documenten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, waarbij je rekening houdt met de specifieke belangen en vereisten van de organisatie.

Daarnaast ben je betrokken bij het voeren van onderhandelingen met verschillende partijen, zoals projectontwikkelaars, grondeigenaren en andere betrokken stakeholders. Je bewaakt de juridische aspecten van de onderhandelingen en zorgt ervoor dat de belangen van de organisatie op een juridisch verantwoorde wijze worden behartigd.


Functie eisen
  • Afgeronde wo-opleiding Rechten, bij voorkeur met specialisatie privaatrecht
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol bij een overheidsorganisatie
  • Je hebt ruime ervaring met het opstellen van diverse overeenkomsten

Werk jij als zzp'er en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou om via Maandag® aan de slag te gaan? Ik vertel je er graag meer over!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch adviseur vastgoed en grondzaken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in