+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Juridisch beleidsadviseur Sociaal Domein Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in een rol met echte maatschappelijke impact als Juridisch Beleidsadviseur Sociaal Domein, waar je het welzijn van kwetsbare inwoners bevordert door afdelingen te inspireren en adviseren over relevante ontwikkelingen. Werk samen met een team van gedreven professionals in een gemeente die bekend staat om haar groene landschappen en historische charme, en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving die uitnodigt tot rustige wandelingen en fietstochten. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Dit doe je door gevraagd en ongevraagd de afdelingen te inspireren, informeren en adviseren over interne, regionale en landelijke ontwikkelingen. Dit doe je in afstemming met de senior jurist Sociaal Domein. Zodoende lever jij jouw steentje bij aan het welzijn van de kwetsbare inwoners. Dát is nog eens een baan met maatschappelijke impact. Als juridisch beleidsadviseur Sociaal Domein werk je bij de afdeling Juridische Zaken. De afdeling bestaat in hoofdzaak uit juristen die gemeente breed adviseren en procedures voeren.

Binnen de afdeling zijn drie vakgroepen actief: - juridisch advies - bezwaar en beroep - juridische kwaliteitszorg en opleiding Als juridisch beleidsadviseur ga je vanuit de afdeling Juridische Zaken met name samenwerken met de collega’s in het thema Beleid Maatschappelijke Ontwikkeling. Daarbij ligt de focus op de WMO en de Jeugdwet. Dat doe je vanuit verschillende rollen, waarbij de nadruk ligt op de rollen van adviseur, verweerder en van trainer. Daarmee val je in alle drie de vakgroepen.


Functie eisen
  • De kandidaat heeft minimaal WO werk- en denkniveau.
  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als juridisch beleidsadviseur (jurist) Sociaal Domein.
  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Wmo, Jeugdwet en Participatiewet.
Over het bedrijf

In het hart van de Veluwe, omringd door weelderige bossen en uitgestrekte heidevelden, ligt een levendige gemeente die bekend staat om haar groene landschappen en historische charme. Deze gemeente, gelegen in het oosten van Nederland, biedt een uitnodigende mix van natuurlijke pracht en moderne voorzieningen.

De gemeente staat bekend om haar diverse natuurlijke habitats, die een thuis bieden aan een rijke verscheidenheid aan flora en fauna. Uitgestrekte bossen nodigen wandelaars en fietsers uit om te genieten van rustige paden en schilderachtige routes, terwijl de uitgestrekte heidevelden een prachtig palet van kleuren presenteren, vooral tijdens de bloei van de heide in de late zomermaanden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch beleidsadviseur Sociaal Domein die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in