+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider gebiedsontwikkeling Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Als proactieve projectleider gebiedsontwikkeling krijg je bij ons de kans om ruimtelijke initiatieven en ontwikkelingen vorm te geven, van initiatief tot realisatie. Je werkt in een omgeving met diverse disciplines en externe partijen, zoals ontwikkelaars en adviesbureaus. Jouw rol varieert van stevige projectleider tot flexibele procesbegeleider, afhankelijk van de situatie. Ontdek bij ons de mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij als projectleider gebiedsontwikkeling bent een proactieve projectleider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring met projectmatig werken.

Als projectleider gebiedsontwikkeling houd je je bezig met het begeleiden van ruimtelijke initiatieven en ontwikkelingen.

Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je aan zet om verschillende opgaven in diverse stadia van ontwikkeling (initiatief tot realisatie) daadwerkelijk vorm te geven. Dit doe je samen met een projectteam dat bestaat uit verschillende disciplines en je werkt samen met veel externe partijen als ontwikkelaars, corporaties of bijv. adviesbureaus.

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de diverse projecten en schakelt hierbij actief met de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgevers om je koers te bepalen en resultaten te halen. Hierin weet jij feilloos aan te voelen welke rol jij aan moet nemen. Soms als stevige projectleider, soms als flexibele procesbegeleider en soms vanuit de inhoud. Ook snap jij waar de kracht in de samenleving zit en weet jij hoe jij dit in kan zetten in participatieve processen. 


Functie eisen
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in relevante richting, bijvoorbeeld planologie
  • Meerdere jaren werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en je bent communicatief zeer vaardig

Werk jij als zzp'er en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou om als projectleider gebiedsontwikkeling via Maandag® aan de slag te gaan? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in