+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Chauffeur Materieel & Terreincoördinator Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken buiten en ben je graag onderweg? We hebben een leuke baan voor je als Chauffeur Materieel & Terreincoördinator. Je gaat aan de slag met het verzorgen van steigers en ander materieel. Ook zorg je dat alles op het terrein netjes is. Je werkt met verschillende machines en elke dag is anders. Je komt terecht in een groot bedrijf met een team dat voor elkaar klaarstaat. Plus, je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij graag onderweg én in de buitenlucht tijdens je werk? Ben jij de klantvriendelijke chauffeur die klanten graag zo snel en goed mogelijk helpt met het voorzien van het juiste materieel en vind je het belangrijk dat het eigen terrein goed op orde is? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een Chauffeur Materieel & Terreincoördinator die de logistieke afhandeling van steigers en soortgelijke materieel verzorgd. Daarnaast zorg jij ervoor dat het eigen terrein van de werkgever, evenals het materieel dat daar staat, geordend, netjes en overzichtelijk blijft. Een mooie combi-functie, welke o.a. bestaat uit het laden en lossen van het verhuurde materieel bij klanten, beoordelen van veiligheidsvoorzieningen op de juiste werking, herstellen van gebreken door (nood)reparaties uit te voeren, checken van onderdelen van het steigermateriaal en het aanbrengen van eventuele aanpassingen, onderhouden en veilig opstellen van de machines, het bedienen van de machines, registreren van uitgevoerde werkzaamheden, het coördineren van de opslag en afvoer van de afvalstromen, etc. Kortom, geen dag is hetzelfde met deze veelzijdige, verantwoordelijke baan.

De organisatie waar je werkzaam zult zijn, is één van de grootste en toonaangevende aanbieders voor de verhuur van hoogwerker-materiaal. Met een vloot van meer dan 4.500 machines in meer dan 160 vestigingen in Europa, streeft de organisatie een gezamenlijk doel na: ‘Your better way up!’ Het materieel dat wordt ingezet om dit doel na te kunnen streven bestaat uit telescoop hoogwerkers, auto- en aanhanghoogwerkers, Low Level Access hoogwerkers, hefmasthoogwerkers, eenmansliften, verreikers, heftrucks, aluminium klimmateriaal, spinrupshoogwerkers en mini rupskranen. Voor elke klant is er dus een oplossing en kunnen er werkhoogtes tot 90 meter gerealiseerd worden, een zijdelingse reikwijdte van 41 meter en een hefvermogen tot 25 ton.


Wij bieden
  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Een enthousiast team met een geweldige sfeer!
Wij vragen
  • In het bezit van rijbewijs BE en een chauffeurspas;
  • Kennis van rij- en rusttijden en het gebruik van de tachograaf;
  • VCA certificaat, of bereidheid om dit te halen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in