+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Management assistent Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag® werk je samen met een team vol energie en verschillende talenten. We zoeken een management assistent die ons team in Zwolle kan versterken. Je houdt van een dynamische, commerciële omgeving en kunt goed omgaan met verschillende taken en drukte. Bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren door aan verschillende projecten te werken. We zorgen goed voor onze mensen en helpen ze om succesvol te zijn. Samen zorgen we ervoor dat elke werkdag leuk en uitdagend is. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® werken we met een team van gedreven accountmanagers en recruiters. Elk met hun eigen talenten en persoonlijkheden, wat zorgt voor een doelgerichte aanpak. Ben jij de management assistent die ons team kan ondersteunen en in toom kan houden wanneer nodig? Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij opzoek naar iemand die gedijt in een commerciële omgeving en die goed presteert onder druk. Iemand die veel verantwoordelijkheid kan dragen, maar tegelijkertijd de grenzen kent.


Functie eisen

We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en er vol voor gaat. Iemand die niet van stilte en saaiheid houdt, maar van een snel en hectisch werkklimaat. Een persoon die kan floreren in een commerciële omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Management assistent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in