+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Medewerk(st)er afdeling Tuinmeubelen en Sfeer Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor onze afdeling Tuinmeubelen en Sfeer zoeken we een nieuwe collega die van aanpakken weet. Je gaat klanten helpen en adviseren, en zorgt dat onze producten er altijd mooi uitzien. Na de zomer ga je ook de kerstafdeling opbouwen. Het is een baan waarin je veel verschillende dingen doet. Je komt te werken in een leuk team. We bieden een baan met veel vrijheid en leuke collega's. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Functie:

Vooronze afdeling Tuinmeubelen en Sfeer zijn wij op zoek naar een enthousiastecollega voor 4 tot 5 dagen in de week. Iemand die onze klanten overtuigenden enthousiast advies geeft. In deze veelzijdige functie zorg je voor eenoptimale presentatie van ons assortiment. De tuinmeubelen maken na de zomerplaats voor onze kerstafdeling. De opbouw en presentatie van deze afdelingbehoren ook tot jouw takenpakket. Kerntaken zijn het adviseren en het op peilhouden van het assortiment.

Profiel:

Jebeschikt over MBO-4 werk en denkniveau en aantoonbare werkervaring op hetgebied van stylen en verkopen. Je bent in staat klanten professioneel enduidelijk over alle facetten en producten van deze afdeling voor te lichten. Jebent commercieel, communicatief vaardig, representatief en enthousiast. Jevindt service, klantvriendelijkheid en een prettige werksfeer belangrijk. Jekunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het betreft een functie voor 32-38 uur per week, afhankelijk hoe de functie ingevuld gaat worden. Dewerktijden worden in onderling overleg vastgesteld binnen onze openingstijden.Het werken op een koopavond, op zaterdag en zon- en feestdagen hoort erbij.

Wij bieden:

Een afwisselende enzelfstandige baan in een informeel bedrijf binnen een jong team metenthousiaste en deskundige collega’s in een dynamische werkomgeving. Dehonorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Retail Non Food.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in