+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Beleidsadviseur Onderwijs Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

In verband met zwangerschapsverlof zoeken we een beleidsadviseur met ervaring in onderwijskansenbeleid. Deze unieke kans biedt een veelzijdige rol binnen een gemeente gelegen in een regio met een rijke geschiedenis en bruisende gemeenschap. Geniet van een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen, te midden van uitgestrekte groene gebieden. Ontdek een omgeving waar duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij een beleidsadviseur voor 24 uur per week voor de periode 15 juni tot 15 november 2024, met de optie tot verlenging.

Wij zoeken een adviseur met ervaring met onderwijskansenbeleid (landelijk onderwijsachterstandenbeleid), beleid rondom voor- en vroegschoolse educatie en/of onderwijsbeleid in de breedte.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 3 jaar op CV aantoonbare beleidservaring binnen het sociale domein bij een gemeente.
  • Aantoonbare ervaring met advisering aan een bestuurder.
Over het bedrijf

De gemeente die we hier beschrijven is gelegen in een regio met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap. Het gebied wordt gekenmerkt door een levendige mix van historische architectuur en moderne voorzieningen, wat resulteert in een dynamische en veelzijdige omgeving. Het landschap wordt gevormd door uitgestrekte groene gebieden, pittoreske waterwegen en charmante dorpskernen. Dit biedt bewoners en bezoekers de mogelijkheid om te genieten van diverse recreatieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen en varen, te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. De gemeente staat bekend om haar culturele diversiteit en bruisende evenementenkalender. Van festivals en concerten tot kunsttentoonstellingen en theaterproducties, er is altijd wel iets te beleven voor liefhebbers van kunst, cultuur en entertainment. Duurzaamheid en milieubewustzijn spelen een belangrijke rol binnen deze gemeenschap. Er worden dan ook verschillende initiatieven ontplooid om het milieu te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties, zoals groene energieprojecten en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen.

Het gemeentebestuur zet zich actief in voor het creëren van een veilige, inclusieve en welvarende gemeenschap voor al haar inwoners. Door middel van samenwerking met lokale partners en belanghebbenden worden er voortdurend maatregelen genomen om de levenskwaliteit en het welzijn van de bewoners te verbeteren.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in