+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Beleidsadviseur ruimtelijke ordening Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.773 - € 5.557 p/m

Vacature in het kort

Als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij Maandag(R) Enschede, krijg je een vast contract, salaris en uren. Je werkt op verschillende plekken en als een opdracht eindigt, zoeken we een nieuwe voor je. Dit geeft je zekerheid en vrijheid. Je groeit door te werken bij verschillende gemeenten. Je helpt met het maken en aanpassen van plannen voor de omgeving. Ook praat je met mensen en ga je naar vergaderingen. Je helpt de gemeente beter te worden. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Werken als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij Maandag® Enschede, wat houdt dat eigenlijk in?

Als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij Maandag® heb je een (vast)contract, met een vast salaris en vaste uren. Je bent in dienst bij Maandag® en voert diverse opdrachten uit bij gemeenten als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening. Komt de opdracht tot een eind? Dan blijf je in dienst bij Maandag® en zoeken we samen naar een nieuwe opdracht in de regio Twente die aansluit bij jouw wensen en ambities! Detacheren staat voor dynamiek, flexibiliteit en vrijheid. Een dienstverband bij Maandag® past bij jou als je niet jaren bij één werkgever wilt werken, maar wel behoefte hebt aan financiële zekerheid. Door bij verschillende gemeenten te werken als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening, is werken via detachering bij Maandag® de perfecte werkvorm voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Over de functie

Als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, uitvoeren en bijsturen van strategieën en beleidslijnen binnen het domein van ruimtelijke ordening (RO). Je fungeert als het primaire aanspreekpunt voor ontwikkelingen met betrekking tot ruimtelijke ordening. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het begeleiden van bestemmingsplanprocedures en/of wijzigingen in het omgevingsplan, het beoordelen van conceptaanvragen en principeverzoeken, en het afhandelen van legalisatiekwesties die voortvloeien uit jouw toezicht op ruimtelijke ordening. Je faciliteert en coördineert plannen, zowel van de gemeente zelf als van externe partijen, waarbij je indien nodig optreedt als projectleider.

Je onderhandelt als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening met partijen over plannen en projecten en vertegenwoordig je de gemeente in juridische procedures wanneer dat nodig is. Je bent actief betrokken bij lokale en regionale vergaderingen en bijeenkomsten, waarbij je een relevant netwerk opbouwt en onderhoudt. Daarnaast voorzie je het gemeentebestuur van gedegen informatie en advies door het opstellen van college- en raadsnota's en interne adviesdocumenten. Je werkt nauw samen met collega's binnen het domein van ruimtelijke ordening en hebt interactie met andere afdelingen binnen de organisatie. Ook ben je bedreven in communicatie met bewoners, initiatiefnemers, stakeholders en andere betrokkenen in het kader van het taakveld.

In deze rol ben je tevens het eerste aanspreekpunt voor kwesties met betrekking tot externe veiligheid en voer je andere taken uit die binnen de afdeling voorkomen. Bovendien draag je bij aan het beleid voor de fysieke leefomgeving en behandel je juridisch-planologische vraagstukken die voortkomen uit ruimtelijke projecten en gebiedsontwikkelingen. Je fungeert als verbindende schakel tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en belangengroepen, en werkt samen met andere vakgebieden binnen de organisatie om gerichte oplossingen te vinden.

Samenvattend, als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ben je de spil in het ontwikkelen, uitvoeren en bijsturen van ruimtelijke ordeningsstrategieën en -beleid. Je vertegenwoordigt de gemeente in belangrijke zaken met betrekking tot ruimtelijke planning en veiligheid en draagt bij aan de integrale ontwikkeling van de fysieke leefomgeving. Je bent een breed georiënteerde professional die bijdraagt aan een duurzame samenleving door sociale, economische en milieuaspecten in overweging te nemen bij ruimtelijke planning en beleidsvorming. Je hebt een passie voor het creëren van evenwichtige ruimtelijke ontwikkeling en werkt samen met collega's, externe experts en belanghebbenden om dit te bereiken.


Functie eisen
  • Je beschikt over een relevant afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van planologie of ruimtelijke ordening.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij een of meerdere gemeenten.
  • Kennis van en ervaring met wet- en regelgeving omtrent ruimtelijke ordening.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur ruimtelijke ordening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in