+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Junior beleidsadviseur wonen (regio Zwolle) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Voor diverse gemeenten in de regio Zwolle zoeken we een junior beleidsadviseur wonen die bij wil dragen aan het oplossen van het woningtekort. In deze rol werk je samen met verschillende stakeholders en lever je een directe bijdrage aan de huisvesting en levenskwaliteit van inwoners. Bij Maandag® krijg je uitgebreide ondersteuning via de Maandag® Academy, met trainingen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak, en een opleidingsbudget voor aanvullende externe trainingen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor diverse gemeenten in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een junior beleidsadviseur wonen die graag wil bijdragen aan het woningtekort. Vanuit Maandag® krijg jij de kans om belangrijke vraagstukken op het gebied van wonen op te lossen voor inwoners uit de gemeente!

Als junior beleidsadviseur wonen lever jij een belangrijke bijdrage aan de huisvesting en daarmee ook de levenskwaliteit van inwoners in de gemeente. Op de afdeling waar je werkzaam bent, veelal de afdeling ‘Wonen’, werk je nauw samen met collega’s en stakeholders. Denk aan projectontwikkelaars, woningcorporaties, provincies, woonstichtingen en bewonersgroepen. Als junior beleidsadviseur wonen draag jij in deze afwisselende, uitdagende functie dus dagelijks jouw steentje bij aan het woningtekort en het kwalitatief wonen voor de inwoners uit de gemeente. 

Vanuit Maandag® bieden we jou ook de nodige ondersteuning aan. Onze Maandag® Academy biedt een breed scala aan vakinhoudelijke trainingen maar ook trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Samen stellen we een passend aanbod samen. Deze trainingen kun je in onze tijd én op onze kosten volgen. Denk aan trainingen over onderwerpen als woonruimteverdeling, de Omgevingswet, stedelijke vernieuwing en bewonersparticipatie. Daarnaast doe je kennis op over zaken die goed van pas komen in jouw rol binnen het werkveld. Denk hierbij aan gespreksvoering, politiek-bestuurlijke sensitiviteit en het schrijven van collegevoorstellen en beleidsnota’s.

Ook krijg je beschikking over een opleidingsbudget om naast het aanbod van de Maandag® Academy nog aanvullende trainingen te volgen die we inkopen bij een externe partij. 


Functie eisen
  • Je beschikt over een relevante hbo- of wo-opleiding
  • Je hebt enige ervaring binnen het werkveld wonen, bijvoorbeeld opgedaan door een stage of praktijkgerichte opdrachten tijdens jouw studie
  • Het werken in een politiek-bestuurlijk omgeving past bij jou
  • Je bent een verbinder die creatief meedenkt met belanghebbenden over kansen, mogelijkheden en oplossingen
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior beleidsadviseur wonen (regio Zwolle) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in