+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Beleidsadviseur landelijk gebied Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.247 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de dynamiek van Zwolle als de landelijke gebiedsexpert, waar je een sleutelrol speelt in het vormgeven van beleid, visies en ontwikkelingen in het buitengebied. Werk samen met een team van gedreven professionals en draag bij aan het oplossen van complexe vraagstukken. Jouw inbreng is essentieel in het balanceren van diverse belangen. Een unieke kans om je stempel te drukken in een omgeving die jouw groei en invloed ondersteunt. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Zwolle is een stad waar ontzettend veel gebeurt. Het is zeldzaam dat een stad zo’n groot en divers landelijk gebied heeft. En jij bent voor Zwolle dé landelijke gebiedsexpert. Een nieuwe functie waardoor je veel vrijheid hebt om dingen aan te pakken, zoals jij dat goed vindt. Je kunt inhoudelijk flink aan de bak met grote vraagstukken en vaak tegengestelde belangen. Dat doe je niet alleen, want je werkt in een team met ervaren en intrinsiek gemotiveerde planologen en stedenbouwkundigen. Een prettige werkomgeving dus, waardoor jij excelleert, invloed uitoefent en het verschil maakt. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Jij maakt beleid, herijkt beleid, stelt visies op en zorgt voor de implementatie van beleid. Zo ga je aan de slag met een visie op het buitengebied en een gemeentelijke landbouwvisie.
  • Je bent betrokken bij gebiedsontwikkelingen en adviseert over ruimtelijke initiatieven in het buitengebied.
  • Je bent vraagbaak voor agrarische ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties omtrent vragen over ruimtelijk beleid in het buitengebied.


Gevraagd

Jouw profiel:

Jij bent een breed inzetbare generalist met veel kennis van het landelijk gebied en bijbehorende ontwikkelingen.
Je bent kritisch nieuwsgierig en analytisch, ziet verbanden en samenhang, denkt verder en brengt verder. Mensen bewegen graag met je mee, omdat je concreet communiceert en op een natuurlijke manier verbindt en stuurt. Je politiek-sensitieve voelsprieten laten je nooit in de steek. Soms sta je op je strepen, soms ben je diplomatiek. Al naar gelang de situatie dat vereist om ambities waar te maken.

Daarnaast heb jij:

  • Een gerichte afgeronde HBO- opleiding, op het gebied van planologie, geografie, landschapsarchitectuur of milieukunde
  • Minimaal 1 jaar ervaring in het fysieke domein in de afgelopen 5 jaar
  • Ervaring als Strategisch Adviseur bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur in het fysieke domein
  • Kennis van landelijk gebied en bijbehorende ontwikkelingen


Aanbod

  • Salaris tot €5247,- (o.b.v. fulltime conform schaal 10)
  • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) of leaseauto
  • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenregeling
  • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

Over de opdrachtgever:

Samen met zes collega’s van het team Ruimte werk je aan de uitvoering van de Zwolse omgevingsvisie ‘Ons Zwolle van Morgen’ (zie ).
Jij richt je vooral op het Zwolse landelijk gebied dat van grote waarde is voor landbouw, landschap, natuur en recreatie.

De gemeente doet veel samen in en met de regio en provincie. Je participeert in het Provinciaal Programma Landelijk Gebied en de acties die daaruit voortkomen. Ook neem je deel aan gebiedsprogramma’s en de uitwerking daarvan in deelgebieden. Veder ben je initiator van het overleg Landbouw en Natuur en sluit je aan bij diverse overlegstructuren.
Je weet inhoud en proces slim met elkaar te combineren. Het is leuk om interessante mensen te ontmoeten met verrassende ideeën en visies. Dat geeft je inspiratie en nieuwe inzichten die je deelt met collega’s (binnen de hele organisatie) en met verantwoordelijke wethouders.

Je volgt ontwikkelingen op nationaal, provinciaal en lokaal niveau en bent altijd goed geïnformeerd over wat er speelt in het landelijk gebied. Dit kun je goed vertalen naar de impact voor Zwolle en haar inwoners en (agrarisch) ondernemers. Je weet op proces te sturen met oog voor de relatie met en de belangen van stakeholders. Mensen zitten graag met jou om de ‘keukentafel’. Dat maakt je een aantrekkelijke gesprekspartner, adviseur en eerste aanspreekpunt voor het bestuur, in- en externe collega’s, inwoners en maatschappelijke partners.



Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan en hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk, af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan is dan ook geen uitzondering.Waarom reageren op deze vacature via Matchpartner? Wij zijn een betrouwbare en persoonlijke organisatie en gaan met respect en vertrouwen met jou om. Daarbij staat wat jij wil en wat je kunt voorop. Transparant? Absoluut! We doen hard ons best om jou snel reactie of feedback te geven. Bereikbaar? Zeker. Voor deze vacature kan je schakelen met Daniëlle van Veen via 06 282 48 263 of [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in