+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst 5-ploegendienst Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Code Deta

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.120 - € 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij PreZero werk je aan een belangrijk doel: zero waste. Je komt in een team met gepassioneerde collega's die samen de wereld willen veranderen. We hebben een nieuwe kunststof sorteerinstallatie en zoeken een Monteur Technische Dienst. Je zorgt voor het onderhoud, lost storingen op en denkt mee over verbeteringen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en er zijn kansen om te groeien door opleidingen. Plus, je werkt in een nieuwe, energieke omgeving. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Een splinternieuwe installatie. Moderne techniek. Leuke collega's en bijdragen aan duurzaamheid. Het kan bij PreZero. Onze Technische Dienst bestaat uit 5 monteurs, werkt in 5 ploegen en is op zoek naar jou!

Over het bedrijf:
Bij PreZero Nederland werkt men met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maakt PreZero nieuwe producten van. Zo maakt het bedrijf de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Dan is de kringloop rond. Dat doen ze op meer dan 50 locaties. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Bij PreZero hebben ze mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? De collega's van PreZero zijn heel bevlogen over dit bijzondere werk. De collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: de drive. In het werk én in het privéleven. Naast de uitdagende functies, bestaat het team ook uit een fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster en thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, met een goed bruto maandsalaris tot max. € 4.925,- bruto per maand (inclusief 28% ploegentoeslag) en een eindejaarsuitkering van 3,5%, kom je te werken bij een bedrijf waar collegialiteit voorop staat.

Functieomschrijving:
Bij PreZero in Zwolle is er recentelijk een volledig nieuwe kunststof sorteerinstallatie in gebruik genomen. Met deze installatie wordt PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval gesorteerd, zodat het omgezet kan worden naar nieuwe grondstoffen. Voor deze nieuwe installatie zoeken wij een Monteur Technische Dienst in de 5-ploegendienst.

Samen met je collega's zorg je voor het (preventieve) onderhoud van onze installatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van complexe (ver)storingen op voornamelijk mechanisch gebied. Zie je mogelijkheden om te optimaliseren? Bespreek het met Maintenance Management en pak het samen op! Dagelijks spreek je je collega's in het team van Operators en Sorteerders over het functioneren van de installatie.

Naast je werkzaamheden in de installatie begeleid je ook externe partijen die onderhoud doen aan de gebouwen en machines zoals Shovels, Heftrucks en Kranen. Je stemt af met de medewerkers en hun Teamleider, wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoe lang het duurt. In deze functie werk je mee aan het verder opbouwen en optimaliseren van onze nieuwe installatie, bij een organisatie die werkt aan een duurzame toekomst.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog!


Wij bieden

Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. De verantwoordelijkheid voor een team van aanpakkers en de vrijheid om ideeën aan te dragen. Daarbij reikt PreZero veel mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen. Daarnaast:

  • Een goed bruto maandsalaris conform CAO GEO, tussen € 3.120 ,- en € 3.848,- bruto per maand (exclusief ploegentoeslag);
  • Een goed bruto maandsalaris conform CAO GEO, tussen € 3.993,- en € 4.925,- bruto per maand (inclusief 28% ploegentoeslag);
  • 5-ploegendienst / 33,6 uur per week / ploegentoeslag van 28%;
  • Je ontvang daarnaast een eindejaarsuitkering van 3,5%;
  • 25 vakantiedagen / 8,33% vakantietoeslag;
  • Een contract bij Code Deta, die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract bij PreZero;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per km;
  • Een spiksplinternieuwe werkplek waar je je energie ruimvoldoende in kwijt kan!
Wij vragen

Je bent technisch en denkt graag mee over dingen die beter kunnen en hoe we nog effectiever kunnen werken. Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel. Daarnaast:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde (of een vergelijkbaar werk- en denkniveau);
  • Heb je ervaring als Monteur;
  • Je bent sociaal en communiceert makkelijk met je collega's op de werkvloer;
  • Je hebt een positieve houding en denkt graag mee: jouw inbreng is goud waard!
  • Tot slot weet je dat een kunststofsorteerinstallatie geen koekjesfabriek is. De omgeving waarin je werkt is niet brandschoon en de geur van afval is voor jou geen bezwaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in