+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Klantadviseur Zakelijk Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie help je zakelijke klanten met verschillende zaken, zoals betalingen en vragen. Je werkt vooral via e-mail, telefoon en chat. Je praat met veel soorten bedrijven, dus goed kunnen communiceren is belangrijk. Je geeft ook advies over bijvoorbeeld verzekeringen en sparen. Als je een kans ziet om meer te verkopen, laat je dat weten. Deze baan is een goede start voor een carrière als Accountmanager. Je kunt zelf bepalen hoe je de baan invult. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Kleine betalingen, grote betalingen, internationale boekingen en allerlei soorten vragen: dat is wat er zoal voorbijkomt op een doordeweekse dag. En als Junior Klantadviseur Zakelijk bij een van onze bancaire opdrachtgevers zorg jij ervoor dat alles voor jouw commercial clients tot in de puntjes geregeld wordt.

Je hebt voornamelijk digitaal contact (via e-mail, telefoon én chat) met zakelijke klanten; zowel met middelgrote bedrijven als met grote ondernemingen – communicatief vaardig zijn is dus een must. Naast het uitvoeren van betalingstransacties en het beantwoorden van vragen, heb je ook een adviserende rol. Of het nu gaat om verzekeren, financiële logistiek, betalingsverkeer en sparen of klantonderzoek en –acceptatie, jij begeleidt de zakelijke klant gedurende het hele proces.

En als er zich een commerciële kans voordoet? Dan signaleer je die meteen en zorg je ervoor dat deze lead wordt opgevolgd. Al met al een functie die je naar eigen inzicht kunt verrijken, waardoor dit tevens een mooie opstap kan zijn naar een rol als Accountmanager of Assistent Accountmanager.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in