+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

ZZP Strategie ondersteuner MGZ Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GrowWork

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Voor een langdurig project in de medische zorg zoeken we een strategie ondersteuner. Je gaat werken aan het verbeteren van de zorg in de regio. Dit is je kans om jouw ervaring in te zetten en bij te dragen aan betere zorg. Je werkt voor een belangrijke speler in de zorgsector. Er is een mooie kans om te helpen de zorg toegankelijker te maken. Je krijgt een aantrekkelijk uurtarief en de mogelijkheid tot verlenging van je opdracht. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de strategie ondersteuner met veel ervaring die wij zoeken voor dit mooie langdurige project?

Voor het programma medische generalistische zorg in de regio, zoeken wij een strategie ondersteuner. Je gaat werken voor dé kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Zij werken landelijk aan verschillende projecten en programma’s voor het verbeteren van de langdurige zorg.

Om de medisch generalistische zorg in de regio te verbeteren en toegankelijker te maken, zetten zorgkantoor regio’s zich volop in op het bedenken en uitvoeren van vernieuwende initiatieven. Het team van MGZ-in-de-regio staat paraat om regio’s en projectleiders te ondersteunen bij het realiseren van deze plannen.

Jouw taken worden onder andere het borgen, verbeteren en stimuleren van de regionale samenwerking op het gebied van MGZ.


Wie ben jij?

– Je bent 20-28 per week beschikbaar.
– Je bent bereid om landelijk te worden ingezet.
– Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in de consultancy/advisering aan of besturing van een organisatie in de zorg en ondersteuning.
– Je kunt het persoonlijke en team functioneren verbeteren door intervisietrajecten te starten binnen het project/programma.
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met regionale bestuurlijke (domein overstijgende) samenwerking in de (medische) zorg en ondersteuning.
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een adviserende rol in zorg en ondersteuning waarin schakelen tussen verschillende posities en belangen een onderdeel was.
– Je beschikt over een netwerk in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en/of huisartsenzorg.


Wat bieden we jou?

– Uur tarief vanaf €90 all-in.
– Mooie opdracht voor een strategie ondersteuner voor de periode van 3 juni 2024 tot en met 25 december 2025. Dit kan verlengd worden.
– Een mooie kans om jouw ervaring in te zetten bij de toegankelijkheid van medisch generalistische zorg in de regio te verbeteren en te waarborgen in de toekomst.


Meer informatie

Interesse om aan de slag te gaan in de functie als strategie ondersteuner? Solliciteer dan direct of Neem voor meer info contact op met Miranda van Kooten, recruiter, via 06 – 274 354 28 (ook via WhatsApp) of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor deze procedure is het verplicht om en aantal documenten in te vullen, grotendeels gericht op het concreet benoemen van jouw ervaring. Deze zullen wij na contact zo snel mogelijk aanleveren en ontvangen wij graag retour voor 6 mei.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 15 mei 2024.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in