+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Sales Medewerker Binnendienst in Zwolle Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfa Accountants en Adviseurs

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Alfa Accountants en Adviseurs is een belangrijk accountantskantoor in Nederland. In ons kantoor in Zwolle zoeken we iemand die goed is in sales. Je werkt met offertes, orders en klantgegevens. Je houdt ook in de gaten hoe het gaat met projecten en zorgt dat klanten op de hoogte zijn. Elke dag begin je vol energie en motiveer je jezelf en je team. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Ook kun je thuiswerken en is er geld voor ontwikkeling. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Alfa Accountants en Adviseurs is een toonaangevend accountantskantoor met vestigingen door heel Nederland. Wij bieden hoogwaardige financiële dienstverlening aan ondernemers, bedrijven en instellingen. Onze kernwaarden zijn nauwkeurigheid, betrokkenheid en proactieve ondersteuning.

In het bruisende kantoor van Zwolle ben jij samen met jouw collega's de spil die alles draaiende houdt rondom de sales. Met een oog voor detail verwerk je nauwkeurig offertes, orders en klantgegevens. Maar je doet meer dan alleen papierwerk. Je bent ook de persoon die de voortgang van lopende projecten bewaakt. Dagelijks check je de status en zorg je ervoor dat klanten op de hoogte blijven. Door heldere communicatie en regelmatige updates bouw je vertrouwen op.

Sales is echt jouw ding! Elke ochtend stap je vol energie het kantoor binnen, klaar om nieuwe resultaten te behalen. Die gedrevenheid werkt aanstekelijk en motiveert niet alleen jou, maar ook jouw collega's. Zo weet jij hoe je om moet gaan met deadlines en weet je klanten constant tevreden te houden en zelfs te verassen!

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris.
  • Reiskostenvergoeding.
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd.
  • Thuiswerkbudget ter waarde van €500, thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid tot hybride werken.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden via de Alfa Academy.
  • Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris, dat onder andere kan worden ingezet voor extra vakantiedagen of extra salaris

Is jouw interesse gewekt en wil jij meer weten over de functie, Alfa of de arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op werkenbijalfa of Neem voor meer info contact op met Daniek de Goeij (Regio Recruiter Oost), 06-29438026 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in