user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Automonteur bij James Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk

Vacature Rijswijk

Dennis: Automotive Recruitment
  • Dennis: Automotive Recruitment Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Als Automonteur bij James Autoservice Nieuwenhuijsen, ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel APK-keuringen. Om dit goed te kunnen doen heb je naast uitgebreide sleutelervaring ook ervaring in het stellen van diagnoses. James Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over ruime werkplaats met alle benodigde gereedschappen. Zij zoeken naar een nieuwe medewerker die goed in het huidige team past en passie heeft voor het autovak en autotechniek.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:
- Onderhouden en repareren van alle typen en merken voertuigen
- Eventueel APK-keuringen uitvoeren
- Vakkundig en eerlijk te woord staan van klanten

lees meer

Gestelde eisen - Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Autotechnicus / Automonteur
- Je hebt meerdere jaren ervaring als Automonteur / Autotechnicus
- Je beschikt over een geldig APK-diploma (pré)
- OF je wilt en kan (op korte) termijn je APK diploma behalen
- Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling
- Je hebt ervaring in het directe contact met klanten
- Je bent eerlijk, vakkundig en professioneel
- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Al meer dan tientallen jaren is James Autoservice Nieuwenhuijsen een begrip in de regio. Klanten kunnen hier terecht met alle merken en typen auto's voor het volledige onderhoud van alle typen en merken auto's. De werkplaats is licht en zeer ruim op gezet en voorzien van 9 bruggen / werkplekken. De sfeer in de garage is zeer fijn en de werkplaats is compleet en zeer professioneel uitgerust met alle mogelijke gereedschappen en diagnose tools. Hier wordt door de eigenaren dan ook niet op bespaard.
James Autoservice Nieuwenhuijsen is een familiebedrijf en binnen het bedrijf zijn meerdere generaties werkzaam. Dit heeft als voordeel dat het team zeer hecht is en men als een echt team opereert waardoor het niveau van de dienstverlening zeer hoog te noemen is. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en de klanten komen hier dan ook graag (grote trouwe klantenkring). De werk- en bedrijfssfeer kan ik het beste omschrijven met de kernwoorden: ongedwongen, familiair, professioneel, technisch hoogstaand, klant- en service gericht en voor elkaar / met elkaar. Al met al een zeer fijne en goede werkgever met hart voor de medewerkers die een goede aanvulling zoekt voor het huidige team.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
- Markt- en CAO-conform salaris met eventueel een reiskostenvergoeding
- Sfeervolle werkomgeving met up-to-date gereedschap en apparatuur
- Zeer collegiale en goede werksfeer
- Veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
- Uitgebreide doorgroeimogelijkheden

Jouw bruto maandsalaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en wordt in overleg met jou afgesproken.
Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze vacature bij James Autoservice Nieuwenhuijsen, geïnteresseerd in één van onze andere vacatures of benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Stuur een Whatsapp of bel met Dennis (06-11718765) of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. de hoogte blijven van alle actuele vacatures en ontwikkelingen? Kijk dan op www.automotive-recruitment.nl of volg ons op www.facebook.com/automotivevacature www.facebook.com/DennisAutomotiveRecruitment of www.linkedin.com/company/dennis-automotive-recruitment

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dennis Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rijswijk