+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Service Adviseur bij Bergwerff Automotive BMW / MINI in Gorinchem Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bergwerff Automotive BMW / MINI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bergwerff Automotive BMW / MINI

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Service Adviseur bij Bergwerff Automotive ben je het gezicht van het bedrijf. Je staat klaar voor klanten van begin tot eind, zorgt dat ze zich welkom voelen en helpt hen met alles rondom hun auto. Samenwerken is belangrijk, je werkt veel samen met het magazijn en de werkplaats. Je plant goed en zorgt dat klanten weten wat er gedaan is. Ook laat je klanten zien wat voor extra s ze kunnen krijgen. Jouw werk helpt het bedrijf groeien en klanten blij maken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Bergwerff Automotive in Gorinchem is de Service Adviseur het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van het bedrijf en speelt dan ook een zeer belangrijke rol in de tevredenheid en beleving van de klanten. Je zorgt ervoor dat de klant goed ontvangen wordt en begeleidt hen gedurende het hele proces, vanaf het moment dat je de opdracht aanneemt tot aan de overdracht van de auto en factuur. Hierbij weet je een verschil te maken en creëer je een optimale klantbeleving. Samen met het magazijn en de werkplaats coördineer je ook alle uit te voeren werkzaamheden. Het is essentieel om een zo optimaal mogelijke planning te maken en uiteindelijk breng je duidelijk de uitgevoerde werkzaamheden in rekening bij de klant. In jouw rol bied je op een natuurlijke en actieve manier alle service, diensten en producten aan die Bergwerff Automotive aanbiedt. Door dit te doen, genereer je extra omzet, geef je leads door aan verschillende afdelingen en draag je bij aan het succes van het bedrijf!

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het aftersales team die bij voorkeur al ervaring heeft als Service Adviseur. Indien je een andere ervaring hebt binnen de Automotive branche en autotechnische kennis bezit, nodigen wij je zeker ook uit om te solliciteren. Het allerbelangrijkste voor ons is dat je in staat bent om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en deze indien mogelijk zelfs te overtreffen.

Ook ben jij een kei in het maken van een werkplanning en kan jij je niet alleen verplaatsen in de collega's van de werkplaats en het magazijn, maar ook in de klant. Daarbij weet jij te allen tijde het overzicht en de kalmte te bewaren en ben je zeer bedreven in het stellen van prioriteiten. In jouw rol als Service Adviseur zorg jij ervoor dat klanten altijd tevreden en met een grote glimlach naar huis gaan, ongeacht waarvoor ze komen.

Omdat je voortdurend in contact staat met klanten en collega's van de werkplaats en het magazijn, is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift essentieel. Daarnaast dien je flexibel, stressbestendig en klant- / servicegericht te zijn.

Aanbod

Werken bij Bergwerff Automotive biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief bedrijf. Hier vind je de perfecte mix van groei, stabiliteit en familiale waarden. Als medewerker van Bergwerff Automotive geniet je niet alleen van een bovengemiddeld salaris, maar ook van vakantiegeld en maar liefst 24 vrije dagen. Bovendien profiteer je van 13 adv-dagen (afhankelijk van het aantal gewerkte uren). En dat is nog niet alles! Jouw toekomst is in goede handen dankzij de heldere pensioenregeling en een vergoeding voor reiskosten. Bergwerff Automotive hecht veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling en moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen. Daarom krijg jij volop mogelijkheden tot training en opleiding. Samen met een team vol enthousiaste professionals ga jij aan de slag in een vernieuwende werkomgeving waar jouw ideeën en initiatieven enorm gewaardeerd worden. Aarzel niet langer en maak de sprong naar jouw nieuwe carrière bij Bergwerff Automotive!
Het salaris dat je ontvangt als commercieel medewerker wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Bergwerff Automotive is een echt authentiek autobedrijf dat haar roots heeft in Gorinchem en is opgericht in 1963. Zij heeft sindsdien hard gewerkt om een solide reputatie op te bouwen, niet alleen in heel Nederland maar zeker ook internationaal. Haar voornaamste doel is om voortdurend te innoveren en de behoeften van haar klanten zo goed mogelijk beantwoorden.

Wat Bergwerff Automotive onderscheidend maakt, is niet alleen de toewijding van het team aan alle BMW-modellen en MINI’s, maar ook haar unieke collectie en uitstekende garantie voorwaarden. Als erkend servicepartner van zowel BMW als MINI biedt zij uitsluitend de beste service, en wordt het onderhoud louter uitgevoerd met BMW fabrieksonderdelen. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd naar fabrieksspecificaties.

Naast deze eersteklas service presenteert Bergwerff Automotive met trots een gevarieerd assortiment van verschillende jong gebruikte BMW’s, MINI’s en ALPINA occasions. Deze modellen zijn over het algemeen recent gebouwd met weinig kilometers op de teller en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast heeft zij ook een uitgebreide collectie met BMW Youngtimers en Classics die je zelden elders in Nederland zult vinden. Bovendien kan men bij Bergwerff Automotive op verzoek kijken of ze kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, hebben ze expertise in het im- en exporteren van auto’s op bestelling en verstrekken ze deskundig advies op het gebied van financiering en leasing. Kortom voor alle mobiliteitsbehoeften is de klant bij Bergwerff Automotive aan het juiste adres!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in