+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
Laad meer vacatures

Fust-/vrachtplanner Aalsmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Extra Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 3.050 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een warehouse waar vrachtwagens met bloemen aankomen. Je gaat aan de slag met het in- en uitladen van fusten en houdt de administratie hiervan bij. Dit is een mix van kantoorwerk en fysieke taken. Je krijgt de kans om door te groeien naar Transportplanner. Het is een leuke baan met klantcontact en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Je komt te werken in een team waar een goede sfeer hangt en iedereen klaarstaat om te helpen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Dagelijks komen er in het warehouse vrachtwagens binnen met fusten (laadkarren voor bloemen). Deze worden in en uitgeladen als een soort omruilsysteem. Dit wordt administratief bijgehouden door de Fust-/vrachtplanner Warehouse welke ondersteund in het warehouse zelf. Een toffe organisatie in een uitdagende functie met klantcontact en fysieke werkzaamheden. Dit met als doel, door te groeien tot volwaardig Transportplanner! Ben jij de administratieve medewerker met spierballen? Solliciteer dan direct!


Ons aanbod

Om van start te gaan ontvang je een jaar contact van Extra Talent. Na de eerste gewerkte maand ontvang je als Fust-/vrachtplanner Warehouse een startsalaris tussen de € 2.350,- en € 3.050,- euro per maand. Om bij te komen van een week succesvol plannen en ondersteunen in het warehouse, heb je recht op 25 vakantiedagen. Om te zorgen dat je leuke dingen kan doen op je vrije dag, ontvang je 8,33% vakantiegeld. Verder krijg je de kans om mee te kijken en zelfs te ondersteunen op de transportplanning. Uiteraard zit hier een doorgroei bij naar volwaardig Transportplanner. Hoe lang je daar over doet, ligt in eigen hand. 


Wat ga je doen als Fust-/vrachtplanner Warehouse?

Samen met je direct collega zijn jullie verantwoordelijk voor alle administratie rondom het fusttransport. Dit is een ruilsysteem waarin klanten bij levering evenveel fusten moeten afgeven als dat er geleverd worden. Dat gaat nog wel eens fout uiteraard. Jullie zijn samen verantwoordelijk dat klanten extra fusten ontvangen en na te bellen als er aantallen niet correct zijn. Samengevat ben je dagelijks tijdens kantooruren bezig met:

  • Administratief wegloggen van locaties en aantallen van fusten;
  • Ondersteunen van het warehouse team bij het in en uitladen van fusten;
  • Contact onderhouden met klanten over problemen en nieuwe fust orders;
  • Plannen van fusttransport bij aanvraag van een klant, in samenwerking met de afdeling Transportplanning;
  • Mee denken over nieuwe aanpak en coördinatie rondom het warehouse en het fusttransport.
Wat zijn je kwaliteiten?
  • Je hebt logistieke en administratieve ervaring die je graag wilt uitbreiden;
  • Ambitie die je hebt om door te groeien tot Transportplanner wordt extra gewaardeerd;
  • Bereid ben je om te ondersteunen in de fysieke warehousefunctie (dalen 90% kantoor / 10% werkvloer en bij piekdagen kan dit oplopen tot 30% kantoor en 70% werkvloer);
  • Denkt mee, wat verwacht wordt van je, over ontwikkeling en procesverbetering. 
Over de organisatie

Je komt te werken voor een transporteur welke actief is in Europa. De landen waar zij veelal naar transporteren zijn Spanje en Italië. Zij vervoert dagelijks alle soorten vracht door ons continent welke variëren in formaat, waarde en gewicht. Deze internationale organisatie heeft meerdere kantoren binnen en buiten Nederland. Wil jij een kijkje nemen in het buitenland? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij een van de andere kantoren in Europa. Met ongeveer duizend voertuigen heeft zij slagkracht en mogelijkheden om alle soorten transport aan te nemen en uit te voeren. 

De locatie waar jij komt te werken is een klein kantoor waar nauw wordt samengewerkt met collega’s. Er heerst een informele werksfeer met korte lijnen. Ook bij de managers kun je zo binnenlopen met vragen. Deze zijn elke dag terug te vinden in het warehouse om hier te ondersteunen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Op de werkvloer zit je met collega’s in een open ruimte en kun je overleggen wanneer je er niet uit komt. Vanuit de locatie rijden dagelijks tientallen vrachtwagens uit, welke door jou en jouw collega’s gepland worden. 


Ben je enthousiast geworden?

Dat begrijp ik helemaal! Een echte toffe functie heeft een echt toffe medewerker nodig. Als jij dat bent, solliciteer direct. Het team en ik (Lloyd Schellinger) staan te wachten op jouw sollicitatie. Druk op de sollicitatieknop of mail mij direct via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Mocht je toch nog vragen hebben over deze of een ander uitgeschreven functie? Stuur mij dan een bericht per WhatsApp of bel mij direct op 06 – 82 51 08 38. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in