+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.
Laad meer vacatures

Product Support Specialist Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij servicegericht en heb je een passie voor ICT? Lees dan snel verder voor meer info en om te reageren op jouw droombaan.

Voor wie ga je aan de slag?

Onze klant ontwikkelt producten om organisaties efficiënter te laten werken en communiceren door gebruik te maken van digitale middelen. Zij zijn momenteel hoofdzakelijk actief in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken. Zij bieden een platform waarmee vergaderen, flexibel werken en ontvangen van bezoek geoptimaliseerd worden. Middels IoT sensoren, displays, apps en andere digitale middelen wordt de medewerker ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden in moderne kantoren.
Daarnaast is onze klant hét medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Schermen die met elkaar in verbinding staan, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed, zodat een maximaal visueel effect en impact kunnen worden bereikt.

Je droombaan?

Je zet het platform van het bedrijf in de schijnwerpers, bij onze klanten, distributeurs en resellers wereldwijd en met ons eigen verkoopteam. Zij zullen vragen of problemen hebben met betrekking tot IT die alleen jij voor hen kunt oplossen. Correct en uitgebreid geschreven productdocumentatie is voor jou een no-brainer, net als meedenken en vertalen van klantwensen. Het leukste aan deze functie is de afwisseling in het werk. Werk je ’s ochtends met klant A aan een ‘Hoe plan ik een kamer in’ case, dan krijg je ’s middags een ingewikkelde technische vraag over het inrichten van het systeem. Dankzij jouw kennis en feedback ondersteun je teams, help je onze producten te verbeteren en ben je actief betrokken bij het bedenken en testen van nieuwe features!

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Ondanks dat werkniveau belangrijk is, verdienen ook onze medewerkers een leuke nieuwe collega! Je bent het visitekaartje van het bedrijf, zowel voor onze klanten als voor onze collega's; service en klantgerichtheid is daarom van groot belang. Je kunt op een eenvoudige manier je kennis overdragen aan anderen en je leert snel. Bovendien heeft stress geen invloed op jou en is multitasken jouw specialisme.

  • MBO of HBO werk-/denkniveau;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling;
  • Affiniteit of zelfs een passie voor IT, IT- producten en/of diensten
  • Je kan je nieuwe kennis eigen maken en dat weer door vertalen naar anderen;
  • Goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden, beheersing van de Duitse taal is een pre;
  • Je bent service- en klantgericht ingesteld en communicatief vaardig;
  • Je weet precies wat je moet doen om de klanten de optimale service-ervaring te geven;
  • Kennis van IT-beheer of (Web)design/HTML/javascript is een pre, maar niet noodzakelijk;
Wat krijg je hiervoor terug?

Wij zijn een innovatieve scale-up; je werkt met de modernste technologieën zoals IoT, sensoring en cloud-based technieken. Je werkt in een team met enthousiaste en gedreven collega's. De sfeer is informeel en er is veel ruimte en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. We bespreken graag met ons hoe jouw carrière eruit zou kunnen zien!

  • Een passend salaris;
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn;
  • Toepassing van je kennis en vaardigheden in een internationale context;
  • Afwisselende baan in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën;
  • Je komt in een groeiend bedrijf, waardoor er allerlei ontwikkelingsmogelijkheden zijn;
  • Training en opleiding om ervoor te zorgen dat je nooit stopt met leren.


Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontwikkelt producten om organisaties efficiënter te laten werken en communiceren door gebruik te maken van digitale middelen. Zij zijn momenteel hoofdzakelijk actief in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken. Zij bieden een platform waarmee vergaderen, flexibel werken en ontvangen van bezoek geoptimaliseerd worden. Middels IoT sensoren, displays, apps en andere digitale middelen wordt de medewerker ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden in moderne kantoren.Daarnaast is onze klant hét medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Schermen die met elkaar in verbinding staan, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed, zodat een maximaal visueel effect en impact kunnen worden bereikt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in