+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Junior .NET Developer Digital Agency Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Om jou als Junior .NET Developer een kleine impressie te geven van hoe jouw rol binnen de organisatie vorm zal krijgen hierbij een illustratief overzicht van jouw werkdag: 

De werkdag start voor jou als Junior .NET Developer tussen 8 uur en half 10. Hoewel de inloop tijd vrij flexibel is, zal er wel van je worden verwacht dat je op tijd op kantoor bent om deel te kunnen nemen aan de SCRUM meeting. Na deze meeting begin jij aan uitdagende projecten voor grote klanten. Je zal aan één of meerdere projecten werken, afhankelijk van de grootte van het project. 's Middags kun je lunchen in de kantine, waarbij je ervoor kan kiezen om zelf een broodje mee te nemen of deel te nemen aan de verse lunch die de privé kok dagelijks vers bereid. Vervolgens keer je terug naar kantoor om met de rest van je team om tafel te gaan voor een bespreking omtrent het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van nieuwe softwareapplicaties, hierbij zul jij tevens veel vrijheid hebben om ideeën in te brengen. Na het overleg heb jij wat concretere handvaten om de laatste uurtjes nog even te knallen, totdat het rond een uur of 5 weer tijd is om richting huis te keren. 

Kortom een afwisselende werkdag, net zoals de opdrachten zullen zijn waar jij als Junior .NET Developer aan gaat werken. Binnen de diversiteit die het digitale landschap biedt, zullen de opdrachten namelijk zeer uiteenlopend zijn. Er wordt gewerkt voor een brede groep aan opdrachtgevers, en daarmee zul je niet aan grote klussen werken maar aan verschillende overlappende projecten. Voor jou als Junior .NET Developer geldt dan ook dat je een brede interesse hebt binnen de software. Aanvullend ben je graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Om continu hoogwaardige softwareoplossingen te kunnen bieden hecht deze organisatie veel waarde aan de kwaliteit van de code. Aanvankelijk zul je wekelijks bezig zijn met het reviewen van zowel de door jouw geschreven code, als de door jouw collega’s geschreven code. En wordt kennis continu bijgespijkerd in de vorm van trainingen, certificeringen en conferenties. Als ontwikkelaar kan je hier flink doorgroeien in je carrière en als je de ambitie hebt om architect of lead te worden in de toekomst, dan is dat ook mogelijk. 

Kortom een mooie start van jouw carrière als .NET Developer.



Gevraagd

Als Junior .NET Developer wordt je wild van alles wat te maken heeft met coding, design, data en de cloud. Je bent bereid om verder te bouwen aan jouw carrière als developer, terwijl je impactvolle softwareoplossingen realiseert voor uiteenlopende klanten. Hierbij is het ten eerste van belang dat je beshikt over toepasselijke soft skills. Zo ben je communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal en sta je graag in direct contact met collega's. Ten tweede zijn de gepaste hard skills van belang, zo zal het fijn zijn als jij de volgende kwaliteiten met je meebrengt: 

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO- opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over minimale werkervaring met technieken binnen .NET; 
  • Ervaring met Azure is een pré;
  • Ervaring met SQL, ASP.NET (MVC), JSON, REST, Umbraco is een pré;
  • Je bent graag continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software!  


Aanbod

  • Recht op een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- op basis van 40 uur; 
  • Toegang tot deelname aan een pensioenplan; 
  • Beschikbaarheid van materieel van de zaak (laptop, telefoon); 
  • Recht op 25 vakantiedagen; 
  • Mogelijkheden tot thuis werken met aanvullende vergoedingen; 
  • Mocht je wel naar kantoor komen een toereikende reiskostenvergoeding; 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van trainingen en certificeringen;  
  • Elke dag vers ontbijten en lunchen op kantoor, vers bereid door de privé kok;  
  • Op een kantoor vol gedgets, gameconsoles en een thuisbioscoop; 
  • En een overvolle agenda aan leuke uitjes!  


Bedrijfsomschrijving

Begonnen als startup om geschiedenis te gaan schrijven in het digitale landschap, is deze organisatie inmiddels uitgegroeid tot erfgoed in deze digitale wereld. Van concept tot aan strategie, design, app development, optimalisatie, virtual reality en cloud services is deze organisatie tegenwoordig dan ook betrokken bij vele A-list merken. Hiermee vormen zij een toonaangevende digitale partner die het gehele proces rondom applicaties voor hun klanten uit handen neemt. Zo bedenken, creëren en beheren zij dan ook bedrijf kritische digitale oplossingen die door miljoenen mensen wereldwijd worden gebruikt. Als expert is het leveren van holistische concepten levert de organisatie in het specifiek oplossingen voor live wireless video en datatransmissies. Om zo alle klanten van A tot Z te kunnen bedienen op technisch vlak. Zij werken niet aan simpele marketingapplicaties, maar aan échte business critical apps. Daarbij kun je denken aan de app RTL XL of Buienradar oftewel: apps die door miljoenen mensen worden gebruikt en impact hebben!Minder formeel is deze organisatie echt een ‘familie van nerds’ bij elkaar. Binnen de organisatie vind je allerlei experts die gepassioneerd en dedicated zijn naar hun software, en zeker ook naar hun collega’s. Aan gezelligheid binnen de organisatie dan ook zeker geen gebrek. Vrijmibo’s zijn dan ook zeker aan de wekelijkse orde! De development afdeling bestaat uit verschillende teams zoals IOS Android Native, PHP, Javascript en .NET. Het .NET team is ongeveer zes man groot inclusief een devops engineer. Naast werk gamen en programmeren ze graag in hun vrije tijd en in hun werk zijn ze constant op zoek naar verbetering. Het is een frisse, jonge club aan developers. Het pand is overig gunstig gelegen in Alkmaar en is met zowel het OV als met de auto goed te bereiken. Gezelligheid is ook belangrijk en elke vrijdagmiddag houden zij een leuke borrel. De kerstborrel kan hier niet worden gemist!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in