+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

.NET Developer Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Het bedrijf.

Dit nog jonge bedrijf uit omgeving Heerhugowaard is in een schuurtje begonnen als WordPress website ontwikkelaar. Het worden van een full-service internetbureau was dé stip op de horizon!

Nu dit een aantal jaar later gelukt is draait het bedrijf niet alleen maar projecten voor klanten maar hebben zijn tegenwoordig ook een aantal eigen producten ontwikkeld en op de markt. Nu een jaar geleden is er door het bedrijf een route ingezet met als missie ook op maatschappelijk niveau impact te maken. Zo hebben zijn bijvoorbeeld een ijzersterke webapplicatie ontwikkeld voor de zorg.

Het type applicaties dat dit bedrijf ontwikkeld zijn functioneel, vaak gekoppeld aan externe omgevingen en vinden leven in uiteenlopende branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zorg, horeca, arbeidsmarkt en onderwijs.

Er werken momenteel zo’n 30 á 40 medewerkers bij dit bedrijf. De IT afdeling in zijn geheel is nu 18 FTE groot, waarvan 10 á 12 Developers. Verder zal je omringt zijn met Designers, Testers en andere Developers.

Bij deze organisatie heerst een open sfeer. Mensen zijn eerlijk naar elkaar waarbij groei ten allen tijden centraal staat. Er is ruimte voor ambitie en eigen input wordt zeer gewaardeerd. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd waarbij heel de club betrokken is.


Functie

De functie.

Qua stack heeft het bedrijf met haar Development een behoorlijke ommezwaai gemaakt. De website ontwikkeling bij oprichting werd voornamelijk gedaan in WordPress. Daarnaast werd er veel gewerkt met technieken als Symfony, Laravel en PHP. Nu er zowel vanuit het team als vanuit een aantal klanten een vraag is naar verandering naar de Microsoft Stack wordt er hard naar, misschien wel jou, gezocht!

Er is zojuist een eigen webapplicatie live gegaan die in zijn geheel ontwikkeld is in .NET en C#. Er ligt nog genoeg werk in deze stack en de projecten blijven binnenstromen. Dit betekend dat de huidige backend Developers niet alleen versterking nodig hebben maar ook begeleiding in de wereld van .NET! Iemand die laat zien wat er binnen de Microsoft stack allemaal mogelijk is en het team hierin op sleeptouw neemt.

In deze rol ben je in een van de scrumteams hands-on in de sprints betrokken. Je zult de andere Developers helpen bij het programmeren in .NET en voortgang communiceren met betrokken stakeholders.


Eisen

Het gewenste profiel.

  • HBO werk/denkniveau;
  • Vanaf 4 jaar werkervaring met .NET;
  • Ervaring met kennisdeling en begeleiding van collega's
Aanbod

Wat jij mag verwachten.

  • Een salarisrange van €4000,- tot €5000,- afhankelijk van ervaring;
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Goed geregeld pensioen
  • Vakantiedagen met vakantiegeld
  • Informele werksfeer met gezellige collega's

Even bellen voor meer info?

Graag vertel ik je meer over deze vacature en dit bedrijf. Neem direct contact via onderstaande contactgegevens.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in