+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider GWW Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Betrokkenheid, loyaal, enthousiast en ondernemen zijn dingen waar deze opdrachtgever veel waarde aan hecht. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in ontwerp, sanering, asfalt(onderhoud), rioolwerk, bestrating en waterbouwkundige werken. Er hangt een informele werksfeer, ze hebben allemaal stuk voor stuk passie voor het vak. Samen werken, van elkaar leren en je zelf blijven ontwikkelen, uitdagen en meewerken aan de duurzaamheidambities is wat zij belangrijk vinden.


Je bent als werkvoorbereider de verbindende factor in het project. Door jouw manier van werken, je strakke planning en het organiseren van de technische werkzaamheden zorg jij ervoor dat het project een succesvol einde krijgt. De dagen zijn divers, de ene keer ben je druk met de tijdsplanning en financiën van een project terwijl je een de andere dag je vooral focust kwaliteit en veiligheid.

Je doet dit natuurlijk niet alleen, je kan echt bouwen op het team! Je kan rekenen op een goede samenwerking met de projectleider, uitvoerders, een calculator en een administrateur. Samenwerken en leren van elkaar doen zij graag!



Gevraagd

Doordat jij misschien al wat ervaring hebt opgedaan als werkvoorbereider weet jij zeker dat deze functie bij je past. En doordat je jezelf herkent in het volgende lijstje, weten wij het ook zeker. Jij heb of bent:

  • Minimaal in bezit van een MBO opleiding in een technische richting;
  • Hebt het liefst enige ervaring in een soortgelijke functie maar vooral affiniteit met de wegenbouw;
  • Je hebt kennis van diverse contractvormen en werkmethoden, denk hierbij aan RAW en Design & construct (of ben je bereid dit te leren).
  • Uiteraard ga jij bewust met geld om, ben je proactief en resultaatgericht. 


Aanbod

Een uitdagende functie als werkvoorbereider GWW met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen bij een grote aannemer. In eerste instantie wordt je door PD personeel gedetacheerd waarna je bij gebleken geschiktheid in dienst kunt bij de opdrachtgever.

 


Ben jij de werkvoorbereider GWW die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06 52 61 10 77. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie als werkvoorbereider GWW dan kom je eerst bij PD personeel in dienst. Wij detacheren je bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in