+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Office manager Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Als office manager ben jij onmisbaar op ons kantoor in Alkmaar. Jij zorgt ervoor dat onze professionals binnen domein onderwijs, zorg en overheid zorgeloos kunnen starten bij een nieuwe opdracht. Je bent verantwoordelijk voor diverse taken die bijdragen aan een georganiseerde en gestroomlijnde werkomgeving. Denk hierbij aan het coördineren van alle kantooractiviteiten en het beheren van dagelijkse operationele taken. Het verzorgen van inkomende communicatie, beantwoorden van telefoontjes en e-mails, en verwelkomen van bezoekers. Het beheren van agenda's, het plannen van vergaderingen en het assisteren bij de organisatie van evenementen. Maar natuurlijk ook de altijd leuk aangeklede borrels, uitjes of andere festiviteiten binnen Maandag® Alkmaar.

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen als Office Manager? Wacht dan niet en bel; 06-57948523 of solliciteer via de button. Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!


Functie eisen

Maandag® is dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Met 48 vestigingen in 15 steden zijn we al meer dan 30 jaar leidend binnen het publieke domein en groeien we hard binnen de commerciële sector. Dit doen we samen met 5.200 professionals in de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, engineering, finance, HR en communicatie.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Office manager die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in