+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Monteur Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanBereik

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en hou je van afwisseling? Deze baan als monteur kleinschalig werk is perfect voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals loodgieterwerk en elektriciteit. Elke dag is anders en je krijgt veel nieuwe uitdagingen. Je leert veel en kunt jezelf ontwikkelen. Dit is je kans om te groeien in de techniek. Je komt terecht in een team dat jouw talent waardeert en stimuleert. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor techniek en ben je een echte alleskunner? Wij bieden we jou de unieke kans om als monteur kleinschalig werk aan de slag te gaan en jezelf te ontplooien als monteur, loodgieter én elektricien! Geen dag zal hetzelfde zijn in deze veelzijdige functie, waarbij je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en solliciteer nu!

In de rol van Monteur Kleinschalig Werk (KSW) zul je een wereld van diversiteit en uitdagingen ontdekken, waar geen dag hetzelfde is! Als veelzijdige vakman of vakvrouw zoeken ze jouw talent om verschillende disciplines te omarmen. Of het nu gaat om cv-monteur, loodgieter, elektricien, koelmonteur, of een combinatie van deze vakgebieden, bij ons is er plaats voor alle expertises.

Bij onze opdrachtgever geloven ze in groei en ontwikkeling, en verwelkomen ze mensen die zich willen ontplooien als all-round vakexperts. Zelfs als je nog niet alle vaardigheden beheerst, bieden zij je de mogelijkheid om te leren en te groeien in jouw technische carrière. Hun visie is gericht op het bieden van kansen voor iedereen en het creëren van een stimulerende omgeving waar jouw talenten kunnen bloeien.

Dus, als jij op zoek bent naar een veelzijdige en boeiende uitdaging waarin je verschillende disciplines kunt omarmen en jezelf kunt ontwikkelen als een all-round technisch expert, dan ben je hier aan het juiste adres. Sluit je aan bij het team en ontdek hoe jouw veelzijdigheid het verschil kan maken in de wereld van installatietechniek!

Over de afdeling TBO: De afdeling TBO staat voor Technisch Beheer en Onderhoud. Hier onderhouden ze diverse installaties in gebouwen zoals kantoren, scholen en winkelcentra, waaronder verwarmings-, luchtbehandelings- en klimaatinstallaties. De monteur KSW voert vervangingswerkzaamheden uit en ze werken aan duurzame projecten, zoals het plaatsen van warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen in woningen. Ook voeren ze kleinschalige verbouwingen uit, zoals renovaties van toiletgroepen en vernieuwing van verlichting in zorgcomplexen. Bij de opdrachtgever, en zeker op de afdeling TBO, vind je het volledige spectrum aan installatietechniek. 



Gevraagd

  • Technische affiniteit;
  • Handigheid;
  • Leergierigheid;
  • Veiligheidsbewustzijn;
  • Flexibiliteit;
  • Teamspeler.


Aanbod

  • Gelegenheid om je kennis bij te houden en jezelf te ontwikkelen met diverse cursussen en opleidingen. en ondersteunen ze je zodat je goed op je plek zit en jezelf blijft uitdagen; 
  • Variabele beloning en aantrekkelijke maandacties;
  • Een passend salaris op basis van werkervaring;
  • Uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Een gezellige kantine met faciliteiten zoals een tostiapparaat, tafelvoetbal en tafeltennis; 
  • Een leuke werksfeer met vrijmibo's, feesten zoals de bouwvakborrel, kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest en attenties op speciale dagen en acties.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een technische organisatie gespecialiseerd in de installatiebranche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in