+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

(Junior) Commercieel Adviseur Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prefound

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Prefound

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van talentacquisitie met een rol waarin geen dag hetzelfde is. Als (Junior) Commercieel Adviseur bij ons krijg je de kans om technische professionals te matchen met uitdagende opdrachten. Geniet van de vrijheid om je netwerk op te bouwen, advies te geven aan kandidaten en opdrachtgevers, en de voldoening te ervaren wanneer jouw inspanningen leiden tot succesvolle plaatsingen. Plus, geniet van leuke extra's zoals bedrijfsbezoeken aan inspirerende locaties. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Jij haalt toch ook geen energie uit een hele dag op LinkedIn speuren naar die ene perfecte kandidaat? 

Nee? Mooi, wij ook niet.


Waar we wel energie uithalen?
  • Dankbare kandidaten waar we een leuke baan voor hebben gevonden.
  • Het kunnen adviseren van HR managers of directeuren over het aannemen van nieuwe mensen.
  • Horen dat iemand via een tevreden (oud-)medewerker bij ons terecht is gekomen om hen te helpen bij de volgende stap in een carrière.
  • Die kandidaat die via ons een aantal mooie gesprekken heeft gevoerd, net gestart is en je belt hoe blij hij is met zijn nieuwe baan.
  • Met een taart langs omdat een van je medewerkers een contract voor onbepaalde tijd krijgt na een jaar gedetacheerd te zijn via ons. 
  • Leuke bedrijfsbezoeken bij mooie architectenbureaus, bouwplaatsen waar een kilmaatneutraal gebouw gebouwd wordt of grootschalige renovatieprojecten.

De functie van (Junior) Commercieel Adviseur bij Prefound is er een met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Van advies geven aan een startende kandidaat tot het contact maken en houden met je opdrachtgevers. Geen dag is hetzelfde. Je bent zelfstandig, ondernemend en bouwt aan een eigen netwerk van opdrachtgevers. 


Jouw taken zijn o.a.
  • Het werven van technische professionals voor technische opdrachtgevers op MBO-, HBO- en WO-niveau.
  • Het voeren van oriënterende gesprekken met kandidaten en hen adviseren op het gebied van een volgende carrièrestap.
  • Het voeren van contractbesprekingen, voortgang- en evaluatiegesprekken met kandidaten en opdrachtgevers.
  • Bedrijfsbezoeken, onderhandelingen met en acquisitie bij opdrachtgevers.
  • Contact houden met de opdrachtgevers in jouw database en actief opzoek gaan naar potentiële nieuwe opdrachtgevers.
Wat is er minder leuk?
  • Je steekt al je energie in een traject, dan vindt de kandidaat een andere baan.
  • Soms wordt er een medewerker opgezegd door de opdrachtgever, of zegt de medewerker zelf op.
  • Je hangt soms zonder een resultaat vele uren aan de telefoon met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers.
  • Je moet één keer in de zoveel tijd de borrel/ het personeelsuitje etc. organiseren.
  • Je moet je menig geven over uiteenlopende onderwerpen (marketing, sales, de kleur op de muur) we vinden de mening van al onze collega’s belangrijk.


Gevraagd

Only candidates living in the Netherlands and with Dutch language proficiency will be considered for this position.

  • Je bent assertief, enthousiast en vindt het leuk om de verbindende factor tussen mensen te zijn.
  • Je hebt een gevoel voor commercie en genoeg zelfvertrouwen op nieuwe zaken op te pakken.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en/of hebt een afgeronde HBO-opleiding (technische bedrijfskunde, business studies of iets wat er op lijkt (of niet, solliciteer toch maar.)
  • Je hebt enige commerciële werkervaring (max. 2 jaar).
  • Je hebt een rijbewijs (anders heb je weinig aan die auto van de zaak).

We zoeken een collega die niet op zijn mondje is gevallen, beschikt over een gezonde dosis humor en zelfspot en het leuk vindt om zelfstandig aan de slag te gaan. 



Aanbod

  • €2700 - €3700,- bruto per maand (afhankelijk van je ervaring)
  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 30 vakantiedagen
  • Auto van de zaak en telefoon(vergoeding)
  • 14 hele leuke collega’s die jou met alles willen helpen
  • Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei 

En? Lijkt het je wat?

Neem dan contact op met Gideon Kueter of solliciteer direct op de vacature.

Toch niet helemaal zeker of wij bij jou passen of dat je voldoet aan de verwachtingen? Uiteindelijk draait het voor ons om de juiste match. Als wij het gevoel hebben dat je bij ons team en bedrijf past, kunnen we samen met jou aan de andere dingen werken. Dus laat het je niet ontmoedigen en Neem voor meer info contact op!



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Prefound en wij zijn specialist op het gebied van bemiddeling en detachering in de techniek. Onze focus is de regio Noord- en Zuid-Holland, dus je hoeft niet bang te zijn dat je tripjes naar Limburg moet ondernemen. 

Opdrachtgevers schakelen ons in wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe hoogopgeleide professionals die voor de lange termijn aansluiten bij hun organisatie. 

Als organisatie staan we voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit, betrouwbaarheid, veel vakinhoudelijke kennis en goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden voor onze gedetacheerde medewerkers. Graag gaan we een stapje verder en voorzien we ook bedrijven van informatie op het gebied van marktontwikkelingen, zo ben je een echte adviseur. Zowel naar bedrijven als naar kandidaten.

Zijn we cliché?

Wel een beetje ja als je naar het onderstaande rijtje kijkt.


We hebben een tafeltennistafel en fanatieke rond-de-tafel toernooien.
We lunchen samen, of je er zin in hebt of niet.
Zijn vet gezellig! (vinden we zelf)
Hebben leuke vrijdagmiddagborrels en uitjes. (vinden we ook zelf)
Onze collega’s Michael en Tom bakken geweldige eitjes. (vinden zij zelf, maar wij stiekem ook wel)


Iets minder leuk: je moet wel opletten als je op kantoor aan het werk bent, er vliegt namelijk af en toe een bal door het kantoor.

Hoe het is om bij ons te werken?

José - Junior Adviseur:  "Als afstudeerstagiaire ben ik begonnen bij Prefound. Ik voelde me al snel op mijn plek en ik werd op een hele fijne en goede manier begeleid door Mikki en mijn andere collega’s. Toen Gideon me vroeg of ik na mijn stage wilde blijven bij Prefound, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ondanks dat ik eerder al bij een commerciële organisatie gewerkt had, wat mij niet goed beviel.

Deze organisatie was namelijk alleen maar gericht op targets, wat voor mij niet altijd even goed aanvoelde. Bij Prefound is dit niet het geval, wij werken in teamverband en kijken naar de mogelijkheden en oplossingen voor kandidaten en klanten op de lange termijn. Dit werkt fijn en hierdoor hoef je niet je eigen normen en waarden aan de kant te zetten.  

Bovendien vind ik dat er op kantoor een goede balans is tussen gezelligheid en hard werken. Ik werk graag samen met mijn collega’s, maar ik kijk ook altijd weer uit naar de vrijmibo’s en de uitjes, die regelmatig worden ingepland."

Michael - Adviseur WTB: "Ik had zelf altijd een afkeer naar de arbeidsbemiddeling door sollicitatiegesprekken die ik heb gehad in het verleden. Ik werd tijdens vroegere periodes dat ik zocht naar een nieuwe baan met een mooi verhaal bij een bureau uitgenodigd. Hier waren de verhalen uiteenlopend qua hoe gek het was, maar bij een aantal van de bureaus kwam het erop neer dat je met een laag basisloon en ‘dikke’ bonussen veel kon verdienen.

The sky is the limit, work hard play hard, het afspelen van jouw filmpje als er een sale was gemaakt of een zelfverklaarde ‘wolf of wall street-cultuur’. Om nog niet te beginnen over het per kwartaal kunnen winnen van een Rolex, reisjes voor de top performers naar Ibiza of een lunch met de CEO bij een sterrenzaak.

Uiteindelijk ben ik zelf toch (via een Recruiter) bij Prefound het gesprek aangegaan. Buiten dat Prefound in de arbeidsbemiddeling actief is konden ze me namelijk alles bieden wat ik zocht in een nieuwe baan. Vanaf moment één voelde het goed aan, de sollicititatiegesprekken duurde veel langer dan gangbaar is en ik had het gevoel dat we zo nog uren door konden gaan. Geen doorsnee sollicitatiegesprek, maar over en weer vragen stellen en verhalen vertellen. Zowel werk gerelateerd als koetjes en kalfjes.

Nu ruim een jaar verder ben ik nog steeds heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Na een korte inwerkperiode ben ik aan de slag gegaan, waarbij het lekker is dat er veel ervaring aanwezig is om je aan op te trekken. Daarnaast heb ik veel vrijheid om mijn werk in te richten zoals ik dat prettig vind. Er zit niet iemand over mijn schouder mee te kijken. Hierdoor merk ik dat ik in mijn eerste jaar al gigantische stappen heb gezet in mijn ontwikkeling. Al met al merk ik dat ik het prettig vind om te werken voor een bedrijf waar het op een duurzame manier verbinden van vraag en aanbod belangrijker is dan werken voor een keiharde, target-gedreven sales omgeving waar ik een Rolex kan winnen als ik het beste presteer."
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in