+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Leerkracht schooljaar 2024-2025 Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor leerkrachten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging is werken op detacheringsbasis misschien wel de stap die je nodig hebt. In deze rol ga je niet vast aan één school werken, maar zet je jouw kennis en kunde in bij verschillende scholen. Dit maakt je werk elke dag anders en interessant. Je komt in aanraking met verschillende doelgroepen en past je snel aan nieuwe omgevingen aan. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor jou als leerkracht wordt het misschien wel tijd voor een nieuwe stap. Soms weet je gewoon dat je toe bent aan een nieuwe prikkel. Dat kan zijn gewoon een nieuwe school of zelfs alleen een nieuwe groep. Maar soms zijn er momenten dat je even toe bent aan heel iets anders. Wellicht is werken op detacheringsbasis dan wel wat voor jou! Wat is er dan echt anders dan het rechtstreeks op een school werken? Je werkt niet meer vast op eenzelfde school met hetzelfde team, maar je gaat jouw kennis en kunde inzetten bij diverse scholen waar ze jouw hulp goed kunnen gebruiken. Dat maakt jou werk iedere dag weer leuk en uitdagend. Ter uitbreiding van ons team van leerkrachten zijn wij per ingang van schooljaar 2023-2024 op zoek naar een juf of meester voor 0,4 tot 1,0 fte. Het exacte aantal fte/dagen is afhankelijk van hoe veel dagen je graag zou willen werken. Je hebt te maken met verschillende doelgroepen en past je graag aan op een nieuwe school, in een nieuwe klas. Waarom? Omdat er zo veel meer is dan één school. Ben je geïnteresseerd óf nog in opleiding voor leerkracht maar wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem vooral contact via: 06-57948523 of mail; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Een leerkracht voor deze functie beschikt over het volgende:

  • Een afgeronde pabo-opleiding
  • Pedagogische en didactische vaardigheden
  • Affiniteit met de doelgroep in het primair of speciaal onderwijs

 Wat bieden wij jou?

  • Een salaris volgens de betreffende cao onderwijs (€3301,00 - €5861,90), wij denken graag met je mee!
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,23 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Uiteraard horen de eindejaarsuitkering, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
  • Wij vinden het erg belangrijk om te weten hoe het met je gaat en of je het naar je zin hebt dus we zullen regelmatig contact met je opnemen. Gedurende jouw opdracht zullen wij je begeleiden om te zorgen dat je jezelf verder kunt blijven ontwikkelen!
  • Je kunt ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken via onze Academy, hier worden diverse cursussen en trainingen aangeboden voor zowel vakinhoudelijke kennis als persoonlijke vaardigheden.
Over het bedrijf

Per opdracht verschilt het op welke school, of binnen welke stichting, jij terecht komt. Graag ga ik het gesprek met jou aan om te kijken wat het beste bij jou past en waarin jij werkgeluk ervaart.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht schooljaar 2024-2025 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in