+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Leerkracht bovenbouw 2024-2025 Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik terug in de tijd naar de spannende laatste jaren van de basisschool, waar je als bovenbouw leerkracht een cruciale rol speelt in de voorbereiding van leerlingen op hun middelbare schoolavontuur. Bij Maandag(R) krijg je de kans om met jouw creativiteit, enthousiasme en geduld het verschil te maken. Geniet van flexibele zekerheid in een functie die je de mogelijkheid biedt om op verschillende scholen te werken, terwijl je profiteert van een marktconform salaris, pensioenregeling, en continue ontwikkelingskansen via onze Maandag(R) Academy. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Salaris: €3.301,00 en €5.030,00 | Duur: schooljaar 2024 - 2025 | Uren: 16-40 | Vast contract bespreekbaar

Herinner jij het je nog, die spannende laatste jaren van de basisschool? De laatste jaren waarin leerlingen worden klaargestoomd voor de overstap naar de middelbare school. De jaren waarin de musical wordt voorbereid, de Cito-toets gemaakt moet worden en de leerlingen op kamp gaan. Leerlingen worden steeds ouder en zelfstandiger. Je bent je ervan bewust dat je een grote verantwoordelijkheid draagt en de kinderen bijstaat in een belangrijke en spannende periode; zij kunnen altijd terugvallen op jou. Verder ben je creatief, enthousiast en bovenal erg geduldig. Jij vindt het een uitdaging om iedere dag weer jouw kennis over te brengen op de leerlingen en hen te boeien met een informatief lesprogramma. Jouw lessen zorgen ervoor dat de leerlingen goed voorbereid aan een nieuw avontuur beginnen.

Ligt jouw voorkeur bij het lesgeven aan de bovenbouwgroepen en zie jij het zitten om, met de zekerheid van een contract, op verschillende scholen in Noord-Holland aan de slag te gaan? Dan past een functie als leerkracht bij Maandag® perfect bij jou. Voor komend schooljaar zijn wij voor onze vaste formatie op zoek naar een flexibele bovenbouw leerkracht. Samen bespreken wij jouw wensen en voorkeuren, vervolgens ga ik met mijn collega's op zoek naar de perfecte match met een fijne school. Laten we samen het onderwijs draaiende houden!

Ben jij de leerkracht voor de bovenbouw die ik zoek, dan maak ik graag kennis met jou! Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-51674816 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een PABO-diploma óf je bent bezig met je derde of vierde leerjaar van de PABO
  • Je bent 0,4 – 1,0 FTE beschikbaar
  • Komend schooljaar beschikbaar

Wat biedt Maandag®?

  • Marktconform salaris tussen de €3.301,00 en €5.030,00, op basis van jouw ervaring
  • Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiegeld en een fijne eindejaarsuitkering ook tot de voorwaarden
  • Reiskostenvergoeding (€0,21 per kilometer), ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
  • Onze Maandag® Academy biedt verschillende trainingen en cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
  • Flexibele zekerheid (de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, terwijl je de zekerheid van een (vast) contract hebt).
  • Ook voor een ZZP contract kun je bij Maandag® terecht.

Tot slot bieden wij persoonlijke begeleiding aan onze professionals. Dit houdt in dat we constant in contact blijven om jouw wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat jij fijn op je plek zit. Ik blijf jouw contactpersoon, samen zorgen we voor een carrière pad dat bij jou pas


Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht bovenbouw 2024-2025 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in