+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ontwikkelingsstoornissen Almelo Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), team ontwikkelingsstoornissen Almelo

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar actie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 32 uur per week voor het team ontwikkelingsstoornissen (TOS) in Almelo.

Wie zijn wij?
Het team ontwikkelingsstoornissen maakt deel uit van de divisie “specialistische behandeling en diagnostiek”. Wij bieden binnen de SGGZ, hoog gespecialiseerde diagnostiek en behandeling aan patiënten en naasten in de leeftijd van 17-65 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis en/of ADHD.
Deze behandeling bestaat uit onderzoek, behandeling en begeleiding volgens de richtlijnen van de zorgprogramma’s. Naast de behandeling van een ontwikkelingsstoornis behandelen wij ook de daarbij voorkomende co-morbide stoornissen als angst, dwang en trauma ect. Dit alles in een ambulante setting.
Naast het reguliere behandelaanbod, hebben wij ook een apart aanbod voor adolescenten (17-23 jaar) die zich kenmerkt door het betrekken van het hele systeem van de patiënt. Het team staat bekend om haar pro -actieve houding als het gaat om innovatie en deskundigheidsbevordering.

Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! In het team werken enthousiaste, deskundige, professionele en flexibele hulpverleners die graag innovatief zijn. Voortdurend zijn wij met elkaar in ontwikkeling. Er is veel ruimte voor scholing en deskundigheidsbevordering waardoor er een prettige (leer)klimaat is binnen het team.

We laten je kennismaken met Gerdien Lindenberg. Ze werkt als SPV-er binnen TOS en wil het volgende met je delen:
"Het werken als sociaal psychiatrisch verpleegkundige vind ik een ontzettend leuke baan omdat het werk erg divers is, je ziet veel verschillende mensen, werkt samen met verschillende disciplines, zoekt samenwerking buiten de eigen instelling en je werkt erg zelfstandig".

Wanneer jij bij ons komt werken ga je o.a. met Gerdien samenwerken. Je zult merken dat haar drive groot is en haar doorzettingsvermogen aanstekelijk. Ze bezit een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is.
Ons vak vraagt om integriteit, de zorgvragen zijn divers en standaard oplossingen zijn lang niet altijd voor handen. Vertrouwen staat centraal en bij TOS krijg je dat. Je krijgt van ons de ruimte om je op je eigen manier te ontwikkelen en bieden veel ruimte voor professionalisering binnen ons vakgebied. Je gaat samenwerken met een jong, divers en gedreven team van collega’s die elkaar daar waar nodig goed ondersteunt, op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Wat ga je doen
Je biedt (sociaal)psychiatrische verpleegkundige behandeling aan psychiatrische patiënten en hun naasten. Het gaat met name om patiënten bij wie sprake is van complexe psychiatrische problematiek. Dit doe je op basis van vastgestelde behandelplannen, die je maakt samen met de patiënt en diens naasten en binnen het behandelbeleid van de specialistische zorg. Je verricht als sociaal psychiatrisch verpleegkundige intakes. Waar nodig anticipeer je op crisisachtige situaties van patiënten. Je stemt hierin af met de regiebehandelaar van een patiënt en overige mede behandelaren. Je neemt deel aan de team- en beleidsvergaderingen en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het werken op basis van zorgprogramma’s en zorgpaden. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige participeer je daarnaast in de crisisdienst buiten kantoortijd.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • Bezit je een SPV diploma en ben je BIG geregistreerd als verpleegkundige
  • Heb je affiniteit met onze doelgroep en het werken in een ambulante setting
  • Kun je adequaat handelen in complexe situaties
  • Kun je zelfstandig werken maar je kunt ook goed samenwerken
  • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit van zorg voor de patiënt en diens naasten
  • Kijk je niet naar wat er niet kan, maar focus je op wat er juist wel kan.
  • Ben je enthousiast, nauwkeurig, kritisch, proactief, positief en beschik je over een gezonde dosis humor.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan in een prettige, vernieuwende en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • 32 uur per week.
  • Een vast dienstverband.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 55. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de patiënt, naasten en andere professionals.

Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor patiënten, naasten én onze mensen.

Enthousiast genoeg?
Ben je net als Gerdien ook zo enthousiast over deze functie?
Dan maken wij graag kennis met je!
Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaande sollicitatie button.

Heb je vragen? Bel dan even met Monique Swartjes(teamleider) op telefoonnummer 0546- 684000.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in