+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Intensive Home Treatment (IHT) Almelo Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Intensive Home Treatment Dimence Almelo

Wil jij als SPV aan de slag in een hecht team binnen een dynamisch werkomgeving? Deel jij onze visie ‘beter worden doe je thuis’? Denk je out-of-the-box en benader je jouw werk met een relativerende en positieve insteek? Dan willen wij graag met jou samenwerken!

Team Intensive Home Treatment (IHT) Almelo van Dimence is op zoek naar een loyale SPV voor 8-24 uur per week.

Spoedeisende ggz Dimence

De divisie spoedeisende ggz is een onderdeel van Dimence en richt zich op de klinische en ambulante behandeling van mensen in psychiatrische crisis. 24x7 werken ongeveer 230 gedreven en zeer deskundige professionals aan deze belangrijke opdracht.

"Beter worden doe je thuis" is onze visie. Om deze reden werkt Dimence met drie Intensive Home Treatment (IHT) teams die crisisbeoordelingen, acute deeltijdbehandeling en zeer intensieve thuisbehandeling leveren. Op deze manier worden opnames voorkomen en verkort. Wanneer een opname noodzakelijk blijkt, beschikt Dimence over state of the art opnameafdelingen (Medium Care en High & Intensive Care) in Almelo, Deventer en Zwolle die recent zijn ingericht volgens de laatste veldnormen.

Team IHT

Het team IHT bestaat uit een 24x7 crisisfunctie, intensieve behandeling, een deeltijdprogramma en heeft de poortwachtersfunctie voor de kliniek. Mensen worden zo snel en zoveel mogelijk in hun eigen omgeving behandeld. Naastbetrokkenen worden actief bij deze behandeling betrokken. Kenmerkend voor de IHT-behandeling is dat de zorg continue op- en afgeschaald kan worden. Opnames vinden zo min mogelijk en zo kort mogelijk plaats. Er wordt gewerkt met een gedeelde caseload in een multidisciplinair team. Continuïteit van zorg is voor ons een belangrijk speerpunt, in nauwe samenwerking met in- en externe ketenpartners. Het multidisciplinaire team van vijftien collega’s, bestaat uit senior verpleegkundigen, SPV, VS, en psychiaters. Zij worden ondersteund door het secretariaat van IHT Almelo.

We doen het samen. Dit roepen we niet alleen, maar we doen dit ook écht. Je staat er niet alleen voor en kan rekenen op loyale collega’s. Een fijne club die zich voor elkaar inzet. Hier maken we werk van.

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je betrokken bij bovenstaande zorg en het eerste aanspreekpunt voor huisartsen, politie en collega’s die geconfronteerd worden met mensen waarbij sprake is van acute psychiatrische problematiek. Je verricht een eerste (duale) beoordeling, zowel binnen– als buiten kantoortijden, en verleent ambulante vervolgbehandeling aan de patiënt in zijn/haar omgeving om de psychiatrische crisis te stabiliseren. Het uitgangspunt hierbij is dat deze behandeling zoveel als mogelijk in de eigen thuissituatie en sociale context plaatsvindt.
Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden en coördineert het zorgproces. Dit alles in nauwe samenwerking met en onder supervisie van een regiebehandelaar.

In je werk krijg je te maken met veel verschillende ziektebeelden waarbij het hollen en stilstaan is. Er is ruimte voor verdieping en reflectie binnen een stimulerende leeromgeving. We doen er samen alles aan om de juiste zorg te bieden. Men is dankbaar voor onze inzet.

‘Geen dag is hetzelfde. De telefoon gaat en dan ga je het meemaken. Het constante puzzelen maakt het uitdagend en leuk.’

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • Een veelzijdige uitdaging wordt ingewerkt in een fris en hecht team. We hechten een grote waarde aan een veilig en gezonde werksfeer. Jouw inbreng hierin is meer dan welkom!
  • Ruimte voor scholing en de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen. We bieden een stimulerend leerklimaat.
  • Een vast dienstverband
  • Uren zijn in overleg samen af te stemmen.
  • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 55 volgens cao-ggz.
  • Onze eigen aanvullende regelingen. Denk hierbij onder ander aan collectiviteitskortingen, onbeperkte e-learnings zoals de ggz e-cademy en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Je wordt onderdeel van een financieel stabiele ggz-organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden.

Wij gaan graag persoonlijk met jou in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen en op wat voor manier wij aan jouw wensen kunnen tegemoetkomen.

Ben jij onze nieuwe collega? Dan…

  • …ben je een gedreven sociaal psychiatrisch verpleegkundige die waarde hecht aan teamgevoel.
  • …ben je een generalist en zie je uitdagingen in uiteenlopende, veelzijdige problematiek.
  • …houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • …ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • …denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • …werk je flexibel en sta je stevig in je schoenen. Dit is belangrijk vanwege de complexe problematiek.
  • …ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk. Mét humor!

Dimence

Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.

Wanneer je bij Dimence Groep werkt hoort dienst doen buiten kantoortijden bij je werk. Om de uitdagingen van vandaag en morgen vol vertrouwen tegemoet te treden, hebben we met Dienstbaar Dichtbij! een herziene werkwijze in de spoedeisende ggz gerealiseerd. Voorop staat dat jij je werk beter en veiliger kunt doen, dat je minder alleen en meer samen met andere zorgprofessionals werkt en dat je op de juiste plek wordt ingezet. Een snelle inzet van de juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plek. Hierdoor wordt de werkdruk lager en de kwaliteit van zorg hoger. We doen dit samen met onze netwerkpartners in de regio Overijssel.

“De belangrijkste uitgangspunten van Dienstbaar Dichtbij zijn: snelle triage, beoordeling thuis en professioneel en veilig.”

In deze animatie leggen we precies uit hoe het dienstdoen bij Dimence Groep werkt.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Anton Nijen Es (teamleider bedrijfsvoering) via (06) 47 70 74 03 of met teamleider zorg IHT Almelo Meryem Akbay, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Enthousiast? Solliciteer dan via de button! Wij gaan graag met jou in gesprek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in