+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Medewerker Commercieel Support Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Asito

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.105 - € 3.562 p/m
  • 13e maand, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

In de rol van Medewerker Customer Support ben je een belangrijke schakel tussen verschillende teams. Je helpt met het beheren van klantgegevens, het maken van offertes en het ondersteunen van nieuwe projecten. Je werkt op een kantoor en doet veel administratief werk. Je krijgt een laptop en telefoon van het werk, en je mag een budget gebruiken om je thuiswerkplek in te richten. Ook is er ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Als Medewerker Customer Support ben jij een onmisbare schakel tussen de collega’s in de operatie en de centrale (commerciële) organisatie. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse, directe commerciële ondersteuning aan je collega’s, zoals klantmanagers en objectleiders. Met jouw proactieve en dienstverlenende houding houd jij de regie op de commerciële/administratieve processen die bijdragen aan een hoge kwaliteit dienstverlening. Je kunt hierbij denken aan: • Beheren van alle klant data, zoals calculaties en bestekken; • Verwerken van mutaties in contracten van de klant(en); • Opmaken en aanvragen van offertes. Je komt te werken op de commerciële afdeling in het team Customer Support. Binnen het Customer Support team leveren we met ruim 20 collega’s een bijdrage aan een hoge kwaliteit van onze dienstverlening door middel van uniforme werkprocessen. Jij voelt je thuis in een dergelijk gestructureerde en ambitieuze omgeving. Het betreft een kantoorfunctie waarin je veel administratieve werkzaamheden uitvoert. Deze haal je uit je mailbox en ons systeem. Daarnaast heb je veel telefonisch contact met collega klantmanagers en objectleiders.

Uren: 20 - 40 uur per week
Plaats: ALMELO 9-4-2024 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Medewerker Commercieel Support die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Onderhoud / mutaties in klantdata in de systemen: Dit zijn onder andere wijzigingen in klant contracten, zoals bijvoorbeeld uitbreiding van uren;
  • Aanpassen werkprogramma’s: Je verwerkt schoonmaaktaken in overzichtelijke werkprogramma's en houdt de planning van grotere taken nauwlettend in de gaten;
  • Management rapportages: Elke periode-afsluiting analyseer je cijfers rondom omzet, kosten en resultaat. Je zoekt naar verklaringen bij afwijkingen en verzorgt de input voor managementrapportages;
  • Support tijdens opstart van nieuwe locaties: hierbij ondersteun je jouw collega's bij het opstarten bij nieuwe klanten, je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt;
  • Aanpassen facturatie gegevens: bijvoorbeeld adresgegevens, ontvanger, moment van factureren, betalingstermijn, etc.
Wat vragen wij van jou?

Servicegericht en dienstverlenend, dat ben jij! Je bent communicatief sterk en werkt secuur, ook in een dynamische omgeving waarin je veel schakelt tussen verschillende werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat je een frisse mindset hebt. Daarnaast vragen we: • Minimaal mbo werk- en denkniveau; • Ervaring met klantcontact en/of administratieve processen; • Kennis en ervaring met systemen (bijvoorbeeld AFAS of SAP); • MS Office (met name Excel) heeft geen geheimen voor jou.


Wat hebben wij te bieden?

📝 Een uitdagende functie voor 20 - 40 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid; 💰 Een brutosalaris tussen de € 3.105 – € 3.562 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. je ervaring; 🍾 Een 13e maand, die in 12 maandelijkse delen wordt uitbetaald; 🌴 8% vakantietoeslag & 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week; 🖥️ Een laptop en telefoon van de zaak en een budget om je thuiswerkplek in te richten; 📚 Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng; 🎯 Een winstdelingsregeling; 🏛️ Een goede pensioenregeling, waarbij Asito 2/3 betaalt; 🏥 Kortingen op diverse verzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Jill Ter Grote, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Solliciteren kan tot en met dinsdag 21 mei 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Met meer dan 10.000 medewerkers, met ruim 100 verschillende nationaliteiten, ligt de basis bij onze mensen. Wij omarmen ongelijkheid. Niet in behandeling, salaris of ons personeelsbeleid. Maar juist in verschillende karakters, achtergronden, opleidingen en inzichten. We omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. De verschillen tussen onze mensen maken ons juist beter en zorgen voor plezier. Samen zijn we Asito. Samen en schoon.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in