+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker / Verkoopmedewerker Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tweeaconnect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je een nieuwe vestiging leiden en het gezicht zijn van een bedrijf dat klantenservice hoog in het vaandel heeft? Bij ons krijg je de kans om te groeien, te leren en je ideeën te delen. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook de mogelijkheid om extra te verdienen door vakantiedagen in te ruilen. Elke dag is er vers fruit en we zorgen goed voor je pensioen. Plus, je krijgt korting op onze producten en kunt genieten van jaarlijkse evenementen zoals een zomerbarbecue. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Zou jij graag een gloednieuwe vestiging in Hengelo willen runnen? Als jij een ondernemende geest hebt, barst van het verantwoordelijkheidsgevoel en gepassioneerd bent over klantencontact, dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Dozon Bouwtechniek!


Functie

Als het commerciële hart in Hengelo, word je hét gezicht van deze nieuwe vestiging, waar klanten altijd op de eerste plaats komen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en jij zorgt ervoor dat de service richting de klant keer op keer perfect is. Jouw rol is cruciaal in het promoten van acties, het spotten van nieuwe markttrends en het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties. Met een scherp oog voor kansen, grijp jij elke mogelijkheid aan om het merk te versterken en de klantenbasis uit te breiden. 

Je staat niet alleen in deze missie. Je werkt nauw samen met de collega’s in de buitendienst, de vestigingsleiders en de collega’s van de andere vestigingen.


Wat breng je mee?
  • Een diploma op minimaal mbo-niveau 4.
  • Kennis van bouwtechnische producten.
  • Enkele jaren ervaring in een commerciële rol.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, initiatiefrijk en een klantgerichte instelling.
  • Een ondernemend karakter, met de drive om kansen te zien en te benutten, en om actief bij te dragen aan de groei en het succes van deze organisatie.
Wat bieden we je?
  • Een marktconform salaris, aangevuld met 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen, waarbij je de optie hebt om ATV-dagen in te wisselen voor extra salaris.
  • Daarnaast krijg je alle kans om te leren en te groeien en staan ze altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij Dozon werkt.
  • Dagelijks vers fruit.
  • Een goede en degelijke pensioenverzekering.
  • Reiskostenvergoeding van 23 cent per kilometer voor woon-werkverkeer boven de 10 km.
  • Personeelskorting op het gehele assortiment.
  • Jaarlijkse evenementen zoals het personeelsfeest en de bedrijfsbarbecue in de zomer.
Organisatie

Dozon is een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert. Door middel van het persoonlijk contact, kennis, kunde en professioneel advies, waarbij ze de digitale oplossingen (Dozon App, webshop, budgetbeheershop) als commercieel verlengstuk zien, onderscheiden zij zich in de markt als vooruitstrevende en meedenkende speler.

Dozon heeft vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Borculo, Ede, Veenendaal, Hengelo en Tiel. Het logistiek centrum, alsmede de verkoop divisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen zijn gevestigd in Doetinchem.

Als trots familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring en meer dan 140 medewerkers maken zij dagelijks het verschil. De bedrijfscultuur is informeel en open, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat en waar elke medewerker de drive heeft om elkaar en de klant met een glimlach te ondersteunen. Deze hechte samenwerking en betrokkenheid verklaren waarom Dozon Bouwtechniek bekend staat als het leukste familiebedrijf van de Achterhoek en omstreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in