+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Contract Coördinator PGO Veluwe Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Engineering Standaard

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van onderhoudsplanning en coördinatie, waar jouw focus op efficiëntie en slimme inkoopstrategieën de sleutel zijn tot succes. Als planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig en binnen budget inplannen van werkzaamheden, het maken van complexe werkplannen, en het coördineren van alle betrokken partijen. Een rol waarin je echt het verschil kunt maken door bestaande werkmethoden te analyseren en te verbeteren. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat zijn je werkzaamheden dan zoal?

• Het tijdig en binnen budget inplannen van onderhouds- en storingswerkzaamheden, met de focus op efficiëntie;

• Het maken van (complexe) werkplannen;

• Het plannen van mens, materiaal en materieel;

• Slim inkopen van bv materialen en onder aanneming;

• Het houden van diverse overleggen, met verschillende partijen;

• Coördineren van de werkzaamheden;

• Rapporteren aan de productiemanagers;

• Het analyseren van bestaande werkmethoden en deze verbeteren.



Gevraagd

Wie ben jij?

Als ideale kandidaat voor de functie van Contract Coördinator beschik je over een afgeronde HBO-opleiding in bijvoorbeeld Commerciële Economie, MER, Bedrijfskunde of Recht (richting contract/privaatrecht). Je hebt al een aantal jaren werkervaring in een rol waarin je veel moet coördineren en klantcontact hebt. Ervaring in een technische omgeving is een pré!

Jij kent geen stress, houdt ervan met mensen op diverse niveaus te communiceren, verdiept je graag in de inhoud van een contract en hebt graag de organisatorische touwtjes in handen. Je bent proactief, resultaatgericht én daadkrachtig en je bent in staat om zelfstandig te handelen. Je houdt van structuur en weet deze in je werk ook goed toe te passen. En last but not least houd je van een grapje op zijn tijd, kijk je graag vooruit en ga je voor een optimale samenwerking met je team en de klant!

Denk jij; dit ben ik! Dan maken wij graag kennis met jou!


Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat:

• Een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van €3500,- tot € 5000,- bruto per periode van 4 weken, dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt

• 25 vakantiedagen plus nog eens minimaal 8 roostervrije dagen

• Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

• Een uitstekende pensioenregeling van het pensioenfonds Rail&OV

• Wij helpen je met het organiseren van een thuiswerkplek en geven je voor de dagen dat je thuiswerkt een thuiswerkvergoeding

• Reiskostenvergoeding

Sollicitatieprocedure

✔ Solliciteer gemakkelijk door op ‘solliciteren' te klikken.

✔ We nemen binnen 24 uur contact met je op en leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

✔ Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers.

✔ En doen we jou een passend aanbod!

JS Engineering

JS Engineering is hét bureau voor professionals in de engineeringsector. Wij verbinden hoogopgeleide en ervaren engineers met toonaangevende bedrijven in de industrie, civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek en meer.

Onze expertise ligt in het plaatsen van talent in functies zoals projectengineers, werkvoorbereiders, BIM-modelleurs en technisch managers. Met een focus op kwaliteit en duurzame relaties, streven wij ernaar om de ideale match te creëren tussen onze kandidaten en opdrachtgevers.

Kies voor JS Engineering en ontdek de kracht van onze gespecialiseerde wervingsstrategie in de engineeringsector.



Bedrijfsomschrijving

Krijg jij energie van het coördineren van een team en processen? Verdiep jij je graag in de inhoud van een contract en weet jij wat er nodig is voor een optimale samenwerking met onze klant? Kom dan binnen als Contract Coördinator!
 
Wat ga je doen?
Als Contract Coördinator ben jij de rechterhand van de Projectmanager en ben je verantwoordelijk voor de operationele sturing binnen het service en onderhoudscontract. Je kent álle ins and outs van het contract en je bewaakt de voortgang en de uitvoering. Je signaleert tijdig mogelijke afwijkingen, kansen en risico's en je speelt hier vervolgens op in. Je stelt hiervoor rapportages op, voor zowel het contractteam zelf, als voor de opdrachtgever ProRail. Daarnaast geef je leiding aan een aantal Contract Medewerkers. Jij zorgt ervoor dat alles binnen het contractteam op rolletjes loopt!
 
Naast het contractteam heb je ook veel contact met jouw collega's in andere contractgebieden. Om te sparren en gezamenlijk naar mogelijkheden te zoeken om processen verder te optimaliseren
 

Het Team
Je komt te werken in een betrokken en gedreven team. De collega's van Team Twente zijn enthousiast, goed op elkaar ingespeeld en staan voor elkaar klaar. Het team is hect, waarbij ook buiten werktijd regelmatig uitjes worden georganiseerd. Zo is de zomerse familie barbecue een jaarlijkse traditie.
 
Daarnaast ben je onderdeel van het team, wat uit 1200 collega's bestaat en heb je nog zo'n 17.000 collega's binnen de opdrachtgever. Gezamenlijk werken wij aan de toekomst, en maken wij morgen mogelijk.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in