+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almen.
Laad meer vacatures

Teamleider Debiteuren- en Crediteurenadministratie Almen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abeos Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Abeos zoekt een dynamische en ervaren Teamleider Debiteuren- en Crediteurenadministratie om ons Finance & Control team te versterken. In deze sleutelrol ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor het algehele debiteurenbeleid en zorg je voor een nauwkeurige verwerking van inkomende facturen. Ontdek hieronder hoe jouw leiderschap en ervaring een cruciale bijdrage kunnen leveren aan ons team.

Belangrijke verantwoordelijkheden:
- Aansturende rol: Dagelijkse aansturing van 4-5 medewerkers op de debiteuren- en crediteurenafdeling, waarbij je rapporteert aan de Manager Finance & Control.
- Procesoptimalisatie: Als aanpakker heb je oog voor slimmere en efficiëntere werkwijzen. Je initieert en realiseert verbetertrajecten niet alleen binnen jouw team, maar ook organisatie breed.
- Coaching en ontwikkeling: Begeleiden en coachen van teamleden, waarbij je niet alleen in jouw eigen groei investeert maar ook in die van jouw medewerkers.
- Projectdeelname: Actieve deelname aan projecten, met name gericht op het opstellen en uitrollen van het debiteuren- en crediteurenbeleid in de organisatie.
- Analyse en rapportage: Verantwoordelijk voor het analyseren en bespreken van kredietwaardigheid van (potentiële) klanten, bedrijfsrisico's, en het opstellen van periodieke rapportages voor het management.
- Zorg dragen voor inbedding van het debiteurenbeleid in de organisatie: jij bent de spil tussen vestigingsmanagers en debiteurenafdeling en motiveert de organisatie tot het volgen van het debiteurenbeleid.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een gedeelte van de complexe debiteurenportefeuille en bespreekt (ernstige) betalingsproblematiek met klanten, vestigingsmanagers en rapporteert hierover aan Manager Finance & Control.


Functie eisen

Bouw mee aan het succes van Abeos als Teamleider Debiteuren- en Crediteurenadministratie. Jouw ervaring en vaardigheden zijn van onschatbare waarde. Ontdek waarom deze rol jouw carrière een boost kan geven:

Belangrijke eigenschappen:
- HBO werk- en denkniveau: Breng jouw expertise naar voren in een uitdagende rol binnen debiteurenbeheer.
- Commerciële drive: Streven naar efficiëntie en voortdurend zoeken naar mogelijkheden tot verbetering.
- Leiderschap en communicatieve vaardigheden: Met ervaring als leidinggevende heb jij een coachende managementstijl en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.
- Fulltime beschikbaarheid: Jouw volledige inzet is essentieel om het maximale uit deze leidinggevende rol te halen.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal: Zowel mondeling als schriftelijk, om effectief te communiceren binnen onze Nederlandstalige werkomgeving.

In deze uitdagende positie krijg je de kans om niet alleen jouw eigen carrière naar nieuwe hoogten te tillen, maar ook om het succes van Abeos te helpen vormgeven. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden die Abeos te bieden heeft voor jouw professionele groei!


Wat wij bieden

Bij Abeos als Teamleider Debiteuren- en Crediteurenadministratie krijg je niet alleen een leidinggevende rol, maar ook toegang tot:

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei: Stimulans voor jouw individuele groei en ontwikkeling.
- Marktconform salaris: Competitief salaris tussen €4.500 en €5.500 op basis van een fulltime dienstverband.
- Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden: 26 vakantiedagen, 8.25% vakantiegeld, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding.
- Pensioenregeling: Solide regeling voor een zorgeloze toekomst.
- Laptop en mobiele telefoon (Choose Your Own Device) voor optimale flexibiliteit, inclusief mogelijkheid tot deels thuiswerken.

Bij Abeos krijg je niet alleen de kans om jouw carrière te laten groeien, maar ook om met jouw frisse ideeën bij te dragen aan een dynamische werkomgeving. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden die Abeos te bieden heeft voor jouw professionele ontwikkeling!


Over Abeos

Abeos Uitzendbureau is ontstaan vanuit een agrarisch en regionaal opererende coöperatie, opgericht in 1963. Vanuit deze basis is Abeos Uitzendbureau ontstaan én uitgegroeid tot een 2.500 mensen tellend Top 30 uitzendbureau in de industrie, logistiek, groen, food en veterinaire sector. Onze roots maken wie wij vandaag de dag zijn en hoe wij werken. Vakkundig, doelgericht en met daadkracht. En dat allemaal met de vertrouwde nuchtere mentaliteit uit het oosten. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen. Alles om snel te doen waar het écht om gaat: gewoon werken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in