+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Corporate Recruiter Almen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abeos Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Abeos Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Draag bij aan een bloeiend succesverhaal als Corporate Recruiter bij Abeos Uitzendholding B.V. in een rol waarin je de lead neemt in het recruitmentproces en zorgt voor een uitstekende Candidate Journey. Werk samen met Marketing & Communicatie aan de versterking van onze Employer Branding. Geniet van een omgeving die vrijheid en ruimte biedt voor zelfstandigheid en besluitvorming, inclusief de mogelijkheid van Plaats Onafhankelijk Werken en een leaseauto voor comfortabele reizen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw functie doet ertoe
Abeos Uitzendholding B.V. is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Corporate Recruiter die verantwoordelijk is voor het creëren van een sterke arbeidsmarkt- en recruitment propositie. In deze rol pak je de lead in het (digitale) recruitmentproces en draag je zorg voor excellente Candidate Journey. Je werkt samen met Marketing & Communicatie aan de professionalisering van onze Employer Branding. Kortom, je vervult voor ons een essentiële rol in de continue veranderende arbeidsmarkt en wat dit van ons vraagt.

Wat ga je doen?
Als Corporate Recruiter bij Abeos ligt je focus op de volgende gebieden:
• Coördineren van het recruitmentproces en zorgdragen, in samenwerking met de hiring manager, voor optimale resultaten.
• Je positie innemen ten aanzien van jouw professionele inbreng in het bepalen van de wervingsstrategie.
• Oppakken van jouw essentiële rol bij de totstandkoming van de arbeidsmarktcommunicatie. Samen met M&C werk je aan het versterken van onze positie op de arbeidsmarkt en Abeos als sterke werkgever.
• Strategische Personeelsplanning: samen met de directeur HRM denk jij op tactisch / strategisch niveau mee over een doordachte personeelsplanning voor nu en in de toekomst, zodat we altijd de juiste mensen op de juiste plek hebben.

De verdeling van jouw tijd ligt op 60% operationele activiteiten versus 40% tactische/strategische activiteiten.

Samen zorgen we voor leuk & betekenisvol werk
Corporate Recruitment maakt onderdeel uit van het HRM team.
Het HRM team bestaat uit 9 professionals die werkzaam zijn op de onderdelen: HR Advies, HR Verzuim & Duurzame Inzet, Expertise Centrum (w.o. KAM, juridisch advies, Compliance) & Corporate Recruitment. Je rapporteert aan de Directeur HRM. Samen met dit gedreven en ambitieuze team ga jij aan de slag.


Functie eisen

Als Corporate Recruiter speel jij een cruciale rol in deze veranderende arbeidsmarkt en wat dit van ons vraagt als werkgever. Daartoe heb je nodig:
• HBO+/WO-niveau werk- en denkniveau: je bent in staat vertaalslagen te maken tussen strategie en operatie en omgekeerd;
• Jij brengt aantoonbare ervaring in bijvoorbeeld het succesvol opzetten van doeltreffende wervingscampagnes die de juiste talenten aantrekken;
• Professionaliteit: je hebt een uitstekend gevoel voor kwaliteit van mensen en kunt dit snel doorgronden;
• Ondernemerschap: je vindt het leuk om je eigen ‘’domein’’ te draaien binnen de organisatie en deze te verbeteren of te vernieuwen. Zie jij dus kansen? Dan kun je je creativiteit helemaal kwijt in deze functie. ‘’Pak het op, maak een plan en ga ermee aan de slag!’’
• Gevoel voor het proces bij een ideale candidate journey en wat nodig is voor een optimale Employer Branding: je brengt hierin visie, ervaring en expertise mee.

Bij Abeos Uitzendbureau bieden we jou de kans om met passie en professionaliteit bij te dragen aan ons succes. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een sterke recruitmentpropositie en een positieve ervaring voor zowel kandidaten als Hiring Managers.


Wat wij bieden

Bij Abeos Uitzendbureau ben jij als Corporate Recruiter de kapitein van jouw succesverhaal. Samen met jouw collega's draag je actief bij aan het bloeiende succes van Abeos Uitzendbureau. In deze rol geniet je van een omgeving die vrijheid en ruimte biedt voor zelfstandigheid en besluitvorming. Ontdek wat wij jou nog meer te bieden hebben:
• We bieden een aantrekkelijk salaris, afgestemd op jouw opleiding en ervaring (max 60K).
• Voor jouw comfortabele en efficiënte reizen, faciliteren wij jou met een leaseauto.
• Plaats Onafhankelijk Werken.
• Investering in jouw persoonlijk en professionele groei.
• Een state of the art werkplek vanaf 1 januari 2025 in Deventer


Over Abeos

We kennen een brede diversiteit van bekwame medewerkers waarvan velen dagelijks werken bij onze klanten in de logistiek, food, techniek, milieu & energie, agribusiness & lifescience etc. We streven naar langdurige partnerrelaties met klanten en medewerkers. Want: wat we doen, doen we goed èn samen. We stimuleren continue verbetering, innovatie en ontwikkeling. We ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Abeos opereert autonoom en heeft een gezonde financiële positie. Hierdoor kan het in grote mate de eigen toekomst bepalen.

Het hoofdkantoor is met de Abeos Service Groep gevestigd in Almen en gaat verhuizen naar Deventer uiterlijk per 1 januari 2025. Vanuit ons hoofdkantoor bieden we Abeos Uitzendbureau en Abeos Agri Diensten ondersteunende diensten en expertise (Finance & Control, ICT, HRM, Marketing & Communicatie, Administratieve ondersteuning en brede jurische expertise). Abeos kent naast het hoofdkantoor, ca 10 vestigingen in het oosten en noorden van Nederland, met de ambitie om landelijk verder uit te spreiden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in