+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Assistent-accountant (24-40 uur) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als assistent accountant houdt jij je voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en klantcontacten. Je helpt klanten bij het aanleveren van hun administratie, zij leveren dit digitaal aan en hebben er door jou hulp daarna geen omkijken meer naar! Onze opdrachtgever werkt voornamelijk met Exact online, hierin verwerken zij alle administraties van klanten. Dit gebeurt voornamelijk automatisch, maar jij zal je bezig houden met het waarborgen van de kwaliteit hiervan. Ze werken voornamelijk met Exact online, Accountancy gemak, Fiscaal gemak en Visionplanner. Kennis van deze software is niet noodzakelijk, maar wel handig!



Gevraagd

  • Je komt met een frisse blik en denkt graag mee in hoe zaken beter kunnen
  • Je hebt een accountancy opleiding gedaan op het HBO of WO
  • Je hebt ervaring en kunt zelfstandig jaarrekeningen opstellen
  • Je werkt graag samen in een team maar hebt ook graag je eigen verantwoordelijkheden
  • Het leveren van een hoge kwaliteit is voor jou ontzettend belangrijk
  • Je bent betrokken en gedreven
  • Je bent tussen de 24 en 40 uur in de week beschikbaar


Aanbod

Het is een informele, maar professionele organisatie. Binnen dit bedrijf is teambuilding en samenwerken ontzettend belangrijk. Ze vinden het belangrijk dat het werk leuk is en dat het contact met klanten goed verloopt. Het is een bedrijf waar zeker hard gewerkt wordt, maar wel als team. Het kantoor waar je zal komen te werken is een ontzettend mooi pand met uitzicht op het gooimeer, een inspirerende plek waar jij jouw steentje kunt bijdragen aan de accountancy wereld!


Meer informatie

Je komt direct bij dit bedrijf in dienst. Ook doorgroeien is binnen dit bedrijf iets wat zeker mogelijk is, ambitie om partner te worden? Dat kan! Denk je dat jij dé geschikte kandidaat bent om assistent-accountant te worden binnen dit prachtige bedrijf? Solliciteer dan meteen en wij maken graag kennis met je!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Het is ontzettend belangrijk binnen een bedrijf om alle financiële zaken goed onder controle te hebben. Echter is dit voor veel bedrijven niet de makkelijkste klus. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het helpen van MKB-organisaties met de financieel administratieve verplichtingen die komen kijken binnen een bedrijf. Het bijhouden van de administratie is noodzakelijk als ondernemer, hoe financieel gezond is het bedrijf en waar vallen nog winsten te behalen? Het kan erg complex zijn, waardoor veel ondernemers kiezen om een accountant in te schakelen. Onze opdrachtgever biedt verschillende services, bijvoorbeeld het doen van de volledige bedrijfsadministratie, waaronder de boekhouding en jaarstukken. Daarnaast kunnen zij ook de volledige loonadministratie van een bedrijf uit handen nemen. Het doen van belastingaangiften, leveren van consulten betreft fiscaal juridische en bedrijfseconomische vraagstukken. Onze opdrachtgever doet het allemaal!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in