+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Assistent Accountant Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Five Finance Recruitment

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van cijfers en uitdagingen! Als je al sinds de middelbare school een passie hebt voor cijfermatige vakken, dan is dit de ultieme kans. Wij bieden een omgeving vol diversiteit en continue uitdagingen die perfect aansluiten op jouw liefde voor getallen. Ontdek een carrièrepad waarin jouw analytische vaardigheden tot hun recht komen en elke dag nieuwe inzichten bieden. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Al sinds de middelbare school vind jij cijfermatige vakken het allerleukste!Houd jij van diversiteit en veel uitdagingen!?Dan ben jij opzoek naar ons!


Gevraagd

Eisen
Als Assistant accountant zal je met een leuk/gedreven team je bezighouden met het verzorgen en inrichten van administraties en heb je een zeer gevarieerd klantenbestand. Zo is er ook een mogelijkheid om naar de klant, op verschillende locaties te benaderen en blijven je dagen gevarieerd! Doormiddel van jou adviezen zul je de kansen en risico’s aankaarten, en ze zo begeleiden door het hele proces. Ook stel je de jaarrekening op en ondersteun je bij fiscale taken. Met andere woorden ben jij niet te missen in het team!
- Hoe ziet jou profiel eruit?- Minimaal Hbo diploma (of eind laatste jaar). - Minimaal 2 jaar werkervaring in de controle praktijk.- Een kritische werk instelling.- Goed in het geven van adviezen.- Ready voor een uitdaging.- Sterk in communicatief.- Beheerst de Nederlandse taal goed.


Aanbod

Aanbod
- Een mooi maand salaris van 2900 tot 5300 (38 uur in de week) op basis van je ervaringen.- Overwerken komt zelden voor.- Doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiend bedrijf.- Bonus regelingen zodat jij uitdagend meer kan verdienen.- Gezellige vrijdag middag borrels en regelmatig leuke uitjes!- Minimaal 25 vakantiedagen - Goed balans tussen werk en privé.- En natuurlijk een leuk verwelkomend team.


Bedrijfsomschrijving

Het is een modern administratiekantoor in Amersfoort met een leuk hecht team. In de afgelopen jaren zijn er meerdere vestigingen geopend waardoor de doorgroeimogeijkheden nog groter zijn. De werkplekken zijn gevuld met gedreven mensen en houden van een fijne werksfeer. Zo halen wij het beste uit onszelf en uit de klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in