+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Projectleider - Installatie Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WVI Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.950 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

In deze rol leid je projecten voor werktuigbouwkundige installaties. Je begint met klantoverleg en werkt aan het ontwerp. Je beheert inkoop, planning en personeel. Op de bouw ben je aanspreekpunt, coach en zorg je voor een goede afronding. Je werkt nauw samen in een team, deelt kennis en zoekt samen naar oplossingen. We bieden een kans om te groeien, flexibel te werken en een deel van ons gemotiveerde team te worden. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider geef je leiding aan werktuigbouwkundige installatieprojecten binnen de utiliteit. Je bent betrokken vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. In de beginfase overleg je met de klant, breng je de wensen in kaart en schat je de technische haalbaarheid in. Daarna neem je de opdracht mee naar kantoor waar je (samen met engineering) het ontwerp uitwerkt. Daarbij breng je offertes uit, beheer je de inkoop van materiaal en de planning van het personeel in samenwerking met de werkvoorbereiding. Vervolgens komt het project in uitvoering. Tijdens de uitvoering bezoek je regelmatig het project en ben je aanspreekpunt op de bouw voor zowel collega’s, onderaannemers en de klant. Je beheert en controleert de planning, coacht je medewerkers en houdt in de gaten hoe iedereen functioneert. Ten slotte lever je het project op en draag je eventuele restpunten over aan de afdeling service en onderhoud.

Je veel zal samenwerken met eigen collega’s aan integrale projecten. Door de korte lijnen binnen het bedrijf en de projectteams wordt veel kennis gedeeld, worden oplossingen samen bedacht en ontstaat er een optimaal uitgevoerd project. Wij zijn trots op onze projecten. Mooie voorbeelden zijn de nieuwbouw van Schiphol Car Rental in Amsterdam, de ombouw van een kantoorpand naar de GGD ambulancepost in Almere en nieuwbouw van kindcentrum Leeuwesteyn in Utrecht. Door goed samen te werken en innovatief en creatief te zijn streven we altijd het maximaal haalbare na. Gemotiveerd werken in combinatie met een persoonlijke en laagdrempelige sfeer is waar we voor staat. Dit alles vatten we samen in onze kernwaarden: betrokken, eerlijk, samen, creatief, innovatief, kwaliteit en ambitieus.


Functie-eisen:

Wat zoeken we:

- MBO 4 opleiding richting werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbaar;

- Minimaal 4 jaar ervaring als werkvoorbereider of 1 jaar als projectleider;

- Kennis van Syntess is belangrijk omdat hierin projectmanagement plaatsvindt.

Wat bieden we:

- Salaris tussen €3.950 (junior) en €5.200 (senior) bruto per maand op basis van fulltime aangevuld met een winstdeling per jaar;

- 38 vrije dagen per jaar op basis van fulltime (25 vakantiedagen en 13 ATV);

- Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;

- Flexibiliteit in werktijden, aantal uren per week en (thuis)werkdagen;

- Een verantwoordelijke, toekomstbestendige en zelfstandige functie met veel groei- en ontwikkelpotentieel.

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons enthousiaste team!


Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.


Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in