+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Werkplaats Timmerman Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als werkplaats timmerman bij ons ga je aan de slag met het maken van unieke en op maat gemaakte kozijnen, deuren en ramen. Samen met je enthousiaste collega's werk je in een gezellige werkplaats en zorgen jullie samen voor de productie. Bij ons is het belangrijk dat je een passie hebt voor timmeren en gemotiveerd bent om het vak te leren en te blijven ontwikkelen.


Ben jij het?

Heb jij ervaring in het timmer vak? Super! Maar ook als je nog niet veel ervaring hebt, ben je bij ons van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en met passie aan de slag gaat.


Wat wij bieden

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en passie hebt voor het leveren van maatwerk, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg jij de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jou niet alleen een marktconform salaris tussen de €2400-€3200 per maand, maar ook de kans om mooie cadeaus te sparen voor ieder gewerkt uur. Denk hierbij aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.


Waar jij werkt

Bij Faber zorgen wij ervoor dat jij als vakman op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag met veel plezier je werk kan uitvoeren en daarom zoeken wij samen met jou een baan die echt bij jou past. Bij ons staat persoonlijk contact voorop en wij zullen er alles aan doen om jouw werkdagen nog leuker te maken. Dus, wil jij werken met hout in een gezellig en hecht team waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe werkplaats timmerman!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in