+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kortenhoef.
Laad meer vacatures

Timmerman service en onderhoud Kortenhoef Kortenhoef

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je elke dag mensen blij maakt met jouw handigheid? Als Timmerman Service en Onderhoud help je mensen met allerlei bouwproblemen, van lekkende kranen tot het plaatsen van nieuwe deuren. Je werkt zelfstandig, start de dag vanuit huis en krijgt een bus vol gereedschap. Met jouw bouwkundige vaardigheden maak je elke klant gelukkig. Je hoeft geen eigen gereedschap te kopen, want wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Dit is jouw kans om met jouw passie voor bouwen een verschil te maken. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan als timmerman service en onderhoud waarin je mensen thuis kunt helpen met bouwkundige uitdagingen? Ben jij graag zelfstandig onderweg in jouw eigen bus? Ben jij een bouwkundig allrounder en maak jij graag mensen gelukkig? Dan heb ik een gave uitdaging waarmee jij nog een stuk geluk gaat vinden.

Als Timmerman Service en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van diverse bouwkundige problemen bij particulieren thuis. Van lekkende kranen tot scheve keukenkastjes en van houtrot herstel tot het plaatsen van nieuwe deuren en ramen: jij draait je hand er niet voor om. Jij krijgt de kans om bewoners blij te maken met jouw bouwkundige kennis en kunde. Zo stap jij na ieder werk weer voldaan jouw bus in.

Jij bent het gezicht van ons bedrijf en je vindt het leuk om mensen te helpen. Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en je hebt oog voor detail. Je werkt zelfstandig en je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid. De bonnen voor de volgende dag krijg jij op jouw Ipad binnen zodat jij de dag vanuit huis kan starten. Wij werken van half 8 tot half 4.
Na de eerste klus van de dag ga je door naar de volgende. Misschien moet je een deur vervangen, een lekkage oplossen of houtrot herstellen. Wat de klus ook is, je zorgt er altijd voor dat je de klant tevreden achterlaat. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet. Tijdens de dag houd je nauwkeurig bij welke materialen je hebt gebruikt en hoe lang je met de klus bezig bent geweest. Ook houd je contact met je collega’s en je leidinggevende om eventuele vragen te stellen en updates te geven over je werkzaamheden.

Jouw bus voorraad wordt automatisch aangevuld en klaar gelegd. Het komt ook voor dat jij onverwachts naar de groothandel moet voor een uniek kraantje of deurslot. Hier krijg jij natuurlijk de tijd en ruimte voor.

Natuurlijk krijg jij al het nodige gereedschap (A merk en op accu). Jij bent de vakman dus jij weet wat jij nodig heb. Je hoeft dus geen eigen gereedschap aan te schaffen.

Ik geloof in de kracht van de juiste persoonlijkheid en ben daarom bereid om te investeren in jouw ontwikkeling. Ook als je niet de juiste opleidingen hebt maar wel over voldoende bouwkundige vaardigheden beschikt, nodig ik jou uit om te solliciteren. Ik geloof dat passie en motivatie minstens zo belangrijk zijn als de juiste diploma’s.

Dus twijfel niet om even contact met mij op te nemen! 0629262015 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Gevraagd

– Je hebt een afgeronde opleiding tot timmerman en/of relevante werkervaring
– Je hebt kennis van bouwmaterialen en -technieken
– Je kunt zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden



Aanbod

– Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid hebt om je eigen werkzaamheden in te delen
– Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
– Je bent alleen op pad maar hebt wel een team met een gezellige werksfeer met enthousiaste collega’s
– Dankbaar werk, jij heb de kans om mensen te helpen en krijgt hier nog voor betaald ook
– 10% gelukkiger in 2 jaar

Ik kijk uit naar jouw reactie of telefoontje. 06-29262015 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in