+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Orderpicker Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 - € 13,58 p/u

Vacatureomschrijving

Zonder dat we het doorhebben maken we allemaal gebruik van logistiek. Niet altijd direct, maar veel goederen worden door middel van transport bij ons gebracht. Onze logistieke opdrachtgevers houden zich hier ook mee bezig, van babykleertjes tot afslankmedicijnen je vind allerlei producten bij onze opdrachtgevers in de schappen. De werkzaamheden zijn onder andere; het uitpakken van deze goederen, het verwerken in het magazijn én het verpakken van deze goederen om ze te verzenden naar de opdrachtgever! Bij deze verschillende werkzaamheden kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Je hoeft nog geen ervaring als logistiek- of magazijnmedewerker te hebben. Voordat je aan de slag gaat krijg je eerst een duidelijke uitleg van de opdrachtgever.



Gevraagd

Het is belangrijk dat jij de Nederlandse of Engelse taal spreekt.



Aanbod

  • De diensten zijn vaak tussen 07.00-17.00 uur (bijvoorbeeld 07.00-16.00 uur, 08.00-17.00 uur of een halve dienst).
  • De opdrachtgevers zijn gevestigd in Almere.
  • Mogelijkheid tot het behalen van je EPT en/of heftruckcertificaat.
  • Er is vanuit Recruit a Student vervoer geregeld van- en naar de opdrachtgever, wanneer deze slecht bereikbaar is met het openbaar vervoer.
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld en vakantie uren. Er komt ongeveer ter waarde van 12% bovenop je salaris, wat je bij ons opspaart.
  • Een salaris tussen €13,41 en €13,58 per uur, afhankelijk van ervaring. 
  • Er is vervoer geregeld vanaf Almere Centrum naar de opdrachtgever. Aan het eind van jouw werkdag wordt je ook weer terug gebracht naar het centrum.

Meer informatie

Als we een goed gesprek hebben op kantoor zullen we samen een proefdag inplannen. Mochten jij en de opdrachtgever na de proefdag positief zijn dan voegen we je toe aan de logistieke flexpoule. De medewerkers, die in de flexpoule zitten, geven via de Recruit a Student-App wekelijks aan wanneer ze beschikbaar zijn om te werken. Aan de hand van jouw beschikbaarheid en de wensen van de klant maken wij de planning. Je kan de planning en de werkdagen dan zelf via de Recruit a Student-App zien.

Heb jij interesse in deze toffe logistieke (bij)baan? Of ken je iemand die heel geschikt zou zijn voor dit werk? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten! Reageer op deze e-mail of stuur een appje naar: 06-220 444 98.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is één van de grootste Supply Chain Operators van Europa. Het bedrijf is in 67 landen gevestigd en heeft wereldwijd meer dan 30.000 werknemers in dienst. De diensten bestaan onder andere uit: transportbeheer, supply chain optimalisatie en de distributie en het beheren van de voorraden van bijvoorbeeld: kleding, speelgoed, meubels en souvenirs. Het bedrijf ontwerpt de beste oplossingen voor zijn klanten, zodat logistieke uitdagingen verholpen worden. Interesse om voor deze logistieke organisatie te werken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in