+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Fullstack Developer Informatie Management Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Fullstack Developer kom je terecht in een innovatieve omgeving bestaande uit Frontend Developers, Alfresco Developers en Backend Developers. In jouw rol zal jij van alle aspecten een stukje mee krijgen. Jij bent analytisch en iemand met grote passie voor het vak. Je kunt netjes en zelfstandig werken aan je code. Verder is het belangrijk dat jij communicatief vaardig bent en kunt samen sparren met collega's om het beste resultaat te behalen.  

Jij zult als Fullstack Developer werken aan de eigen product-suite waar jij de mogelijkheid hebt om met jouw kennis en ervaring bij te dragen aan afwisselende projecten. Maar jouw verantwoordelijkheid ligt ook bij het werken aan producten voor klanten.  

Wat betreft de technische stack wordt er gewerkt met JavaScript en dan vooral met Angular en ExtjS. Jij bent een held met HTML5, CSS3 en JQuery. Het is mooi meegenomen als je een beetje kennis hebt van Java dat in de backend gebruikt wordt. Heb jij nou als Fullstack Developer affiniteit met analytische en complexe vraagstukken en ervaring met werken in een enterprise omgeving? Dan ben jij bij dit bedrijf aan het juiste adres! Binnen dit bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden en staat het voorop dat je blijft leren en kennis blijft delen met collega's naast de nodige gezelligheid!



Gevraagd

  • Je hebt minimaal een HBO-studie afgerond in de richting van informatica; 
  • Je hebt ervaring met JavaScript en bij voorkeur ook met Angular en ExtJS; 
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. 


Aanbod

  • Salaris tot €5.000 op basis van kennis en ervaring; 
  • Leuke bedrijfsuitjes waaronder een skivakantie; 
  • Standaard NS-business card; 
  • Doorgroeimogelijkheden; 
  • Veel ruimte voor ontwikkeling van talent en ambitie; 
  • Een inspirerende sfeer om in te werken; 
  • Heerlijke koffie om de dag door te komen! 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie in Amersfoort is een sterk groeiend bedrijf. Ongeveer 15 jaar geleden startte dit bedrijf dat gericht was op informatiemanagement. Destijds werd dit gedaan door derden, maar tegenwoordig doen zij dit zelf. Zij helpen organisaties met het verwerken van inkomende data. Dit bedrijf heeft een focus op multitasking van dit soort systemen. Als Fullstack Developer ga jij gebruik maken van CMS, Alfresco en DNS. Op dit moment doet het bedrijf veel voor de Nederlandse overheid en Enterprises. In de toekomst willen zij zich ook gaan focussen op partners van klanten in het buitenland.  Momenteel bestaat het team uit 30 man en zijn de leeftijden van het personeel erg divers. Ze hebben een ontwikkelteam, een team met consultants en een supportafdeling. Ze kijken erg uit naar een Fullstack Developer die hun team wil gaan versterken. Het aantal klanten voor dit bedrijf blijft maar groeien en ze willen daarom ook blijven innoveren.  Als Fullstack Developer kom je terecht in een team met een informele en inspirerende werksfeer. De werkgevers streven ernaar om een optimale tevredenheid onder werknemers te creëren. Wat betekent dit voor jou? Heerlijke koffie om de dag goed te starten en ook borrels op de vrijdag om de week goed af te sluiten. Als kers op de taart wordt er ieder jaar een skivakantie georganiseerd! Naast gezelligheid is er ook veel plaats voor innovatie en kennisdeling. Zo is er 1 keer in de twee weken een kennisdeling-sessie met het gehele development team. Ook is er de nodige aandacht voor interne coaching, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling door middel van een ontwikkelplannen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in