+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Medewerker Cliëntadministratie (Werken & Leren traject) Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Quoratio

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons servicekantoor zoeken we een Medewerker Clientadministratie die wil werken en leren. Je gaat aan de slag met het optimaliseren en digitaliseren van administratieve processen. Je wordt opgeleid terwijl je werkt en leert het team en de processen goed kennen. Je taken zijn onder andere het vastleggen van gegevens van cliënten en het fungeren als contactpersoon voor vragen over het administratieve proces. Je krijgt de kans om zelf met projecten aan de slag te gaan en wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Voor het servicekantoor van zorginstelling Philadelphia in Amersfoort zijn we op zoek naar een Medewerker Cliëntadministratie (Werken & Leren) voor 36 uur per week.

Kun jij snel schakelen tussen werkzaamheden, ben je nauwkeurig, ondernemend en analytisch? Rust jij niet voordat een complex administratief vraagstuk daadkrachtig is opgelost? Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan met het verder optimaliseren en digitaliseren van het administratieve proces? En draai jij je hand ook niet om voor een grote hoeveelheid telefoontjes en e-mails met afwisselende vraagstukken? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen als Medewerker Cliëntadministratie?

Een opleiding volgen en tegelijkertijd aan de slag als Medewerker Cliëntadministratie bij Philadelphia? Dat kan met het Werken & Leren traject Zorgadministratie bij FITZ Zorg.

Tijdens dit traject word je opgeleid tot Zorgadministrateur. Je komt meteen bij Philadelphia te werken waar je dienst treed. Hierdoor leer je het team en de processen direct goed kennen. Jij gaat je steeds meer verdiepen in de materie van zorgadministratie. Dit gebeurt aan de hand van verschillende kennisprogramma’s met een van de volgende modules: Kwaliteit en Process Management, Management in de Zorg en Financieel Management in de Zorg. Je start breed zodat je alle informatie rondom het zorgproces leert kennen.

Binnen de afdeling Cliëntadministratie van Philadelphia verricht je administratieve werkzaamheden rondom financiële stromen zoals WLZ, PGB, WMO en Jeugdzorg. Met het team vervul je taken rondom het vastleggen van gegevens van cliënten. Je verricht en houdt overzicht op uiteenlopende werkzaamheden, waaronder de uitvoer van maandelijkse controles. Tevens ben je de schakel tussen Philadelphia en het zorgkantoor en de gemeente.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Medewerker Cliëntadministratie?

  • Je fungeert als vraagbaak voor interne- en externe contacten bij vragen over het zorgadministratieve proces;
  • Dagelijks verwerk je tijdig, juist en volledig in zorg meldingen, uit zorg meldingen en wijzigingen;
  • Je verwerkt en verstuurt digitale berichten door middel van het berichtenverkeer;
  • Maandelijks voer je controles uit t.b.v. juistheid en volledigheid;
  • Je bent stressbestendig en in staat prioriteiten te stellen ten aanzien van de dagelijkse werkzaamheden;
  • Je vertaalt wet- en regelgeving naar de praktijk;
  • Daarnaast wordt jouw innovatieve blik erg gewaardeerd en mag je actief meedenken over verbeteringen in de huidige werkprocessen;
  • Optimaliseren van processen in kader van robotisering.
  • Kortom; een afwisselende functie waarin je veel contact hebt met collega’s uit het land, waarbij je de ruimte krijgt om zelf aan de slag te gaan met verschillende projecten, in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.


Gevraagd

Zet jij jouw volgende stap?
  • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met de zorg;
  • Kennis en ervaring met relevante systemen zoals Fierit Cura, VECOZO, TOPdesk, Excel of het vermogen om dit in korte tijd eigen te maken;
  • Jij hebt sterke affiniteit met IT en toekomstige IT ontwikkelingen;
  • Jij hebt een servicegerichte houding, zowel face-to-face als aan de telefoon;
  • Je vindt het leuk om met verschillende mensen in contact te zijn. Je bent hierin proactief, aarzelt niet om de telefoon op te pakken en vind het ook leuk om collega’s te enthousiasmeren!


Aanbod

Waar kom je te werken?

Philadelphia is één van de grootste landelijke zorginstellingen van Nederland. Philadelphia biedt een mix van zorg en zakelijkheid binnen een omgeving die continu in beweging is en waar resultaatgericht en toekomstgericht gewerkt wordt.

Onze afdeling Cliëntadministratie bestaat uit meerdere teams, waaronder het zorgadministratieve team. Onze afdeling werkt nauw met elkaar samen, daarnaast houden we ook van de nodige gezelligheid. Dit uit zich in teamuitjes en borrels.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in