+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Medewerker klantenservice ING Zakelijk ( thuiswerk) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,95 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met mensen en wil je graag in de financiële wereld aan de slag? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat klanten helpen met advies over verschillende financiële zaken. Je werkt in een team dat van alles kan, en je leert steeds meer. Je begint met een training waarin je alles leert wat je moet weten. Je kunt zowel parttime als fulltime werken, en er zijn kansen om door te groeien. Plus, je kunt ook vanuit huis werken. Dit is een mooie kans om waardevolle ervaring op te doen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij affiniteit met de financiële wereld? Wil jij jouw CV uitbreiden met een hoog gewaardeerde werkgever? Lees dan snel verder! Jij zorgt er voor dat de klanten die jij spreekt ophangen met passend advies bij hun pakket en behoeftes. Zo kan jij het ene moment een ondernemer spreken die graag advies wilt bij het aanschaffen van een pinautomaat en kan het volgende gesprek gaan over advies bij verschillende verzekeringen. Het team waarin jij komt is multi-skilled. Op den duur zal je verder worden getraind om de verschillende stromen van binnenkomende vragen te kunnen oppakken. Waarbij je ook de particuliere afdeling zal gaan ondersteunen. Voordat je gaat starten met de training, zal je eerst de WFT bedrijfsmodule behalen. Dit bestaat uit een zelfstudie en een toets die je zal moeten halen. Daarna zal je beginnen met de training, in deze 10 dagen training leer jij de ins en outs van de ING. Kan je niet wachten om met ieder gesprek ervoor te zorgen dat de klant financieel 1 stap voor is? Of heb je nog vragen? Solliciteren kan via de bovenstaande knop. Vragen of interesse? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., bel naar 088 5063038 of stuur een What's-appje naar 06 34633218. Let op: je dient in een straal van 60 km van Arnhem of Groningen te wonen, alleen dan kan je procedure worden genomen. Tot snel!

Wij bieden:

- Je ontvangt een salaris van €14,95 per uur (inclusief vakantiegeld van 8,33%);
- Je krijgt je werkcomputer vanuit Concentrix geleverd;
- Een volledig betaalde training;
- Doorgroeimogelijkheden bij goed functioneren;
- De mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan;
- Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;
- Mogelijkheden om thuis te werken;

Wij vragen:

- De Nederlandse én Engelse taal beheers jij goed;
- Je bent volledig beschikbaar voor het volgen van de betaalde training;
- Van nature ben jij proactief en oplossingsgericht;
- Computervaardigheden? Dat kost jou geen moeite! - WFT? Wat is dat? -> Deze kan je behalen door middel van de ING Bedrijfsmodule. Competenties en skills: - Je hebt een ❤️ voor klanten helpen - Je hebt een luisterend 👂 en weet de juiste vragen te stellen om het probleem van de klant te achterhalen - Je hebt een vlotte 🗣 en vind het leuk om te 📞 ☎️📱 📲

Waar ga je werken:

Concetrix neemt geen genoegen met de status quo! Ze verleggen grenzen en streven naar excellentie. Concentrix zet alles op alles voor de ultieme customer experience. De mensen staan centraal bij alles wat ze doen! Bij Concentrix handelen ze integer en werken constructief samen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in