+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Inbound Klantcontact Medewerker Retentie Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,06 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantenservice functie in Arnhem? Houd je van een uitdaging en ben je graag in gesprek met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
In deze functie als klantenservice medewerker kom je te werken op de retentie-afdeling. Dit is een afdeling waarbij inkomende telefoontjes van klanten worden beantwoord. De zogenaamde inbound-afdeling. Op een inbound afdeling heb je verschillende soorten klantcontact. Dit kan service zijn, dit kan verkoop zijn, maar ook retentie. In dit geval gaat het dus om retentie, en dat betekent dat klanten hierna toe bellen om hun huidige abonnement op te zeggen en dat jij ze probeert te behouden als klant. Dit kan zijn door extra korting te bieden, een voordeligere aanbieding dan de concurrent, of een leuk cadeau wanneer de klant besluit het abonnement te behouden. Dit ga je doen voor verschillende bedrijven, voornamelijk vanuit de telecom- en energiesector.

Functie-eisen
Zoals je hierboven al hebt gelezen, betreft het een inbound functie met een commercieel tintje. Voor deze functie zijn we dan ook op zoek naar medewerkers met empatisch vermogen, commercieel inzicht en een vlotte babbel. Ervaring is niet noodzakelijk, in onze training leer je alles over de werkzaamheden.

Werktijden en locatie
De openingstijden van de retentie-afdeling zijn op werkdagen van 09:00u tot 21:00u en op zaterdag van 10:00u tot 16:00u. Binnen deze openingstijden zal in overleg met je teamleider het werkrooster worden samengesteld. Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem, op een locatie die goed te bereiken is met het openbaar vervoer en eigen vervoer.

Salaris
Je ontvangt een basis-salaris van €14,06 bruto per uur, excl. vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast ontvang je de eerste drie maanden als gegarandeerde bonus een €1,- per uur extra. Afhankelijk van je resultaten kan je een leuke extra verdienen, deze bonus ligt tussen de €1,- en €6,- bruto per uur. Woon je buiten Arnhem? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Je kunt ook solliciteren via WhatsApp op hetzelfde nummer. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in