+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klantmanager Inkomen ZZP Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 50 - € 65 p/u

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen om zelfstandig te zijn en te blijven. Je zorgt ervoor dat ze de juiste hulp krijgen, zoals uitkeringen en begeleiding naar werk. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en oplossingen kunt vinden die passen bij elke persoon. Je werkt samen met verschillende partijen en zorgt dat alles goed geregeld is. Dit werk doe je in een mooie stad met veel geschiedenis en leuke plekken om te ontspannen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De missie van Werk, Inkomen & Zorg is het voorkomen van lange uitkeringsafhankelijkheid, bevorderen van zelfredzaamheid en participatie en het voorkomen en aanpakken van misbruik.

Het team heeft als taak het verstrekken van uitkeringen, beoordelen minimaregelingen, informeren de klant, verwijzen door, begeleiden naar werk of stimuleren van participatie en zelfredzaamheid. kernwoorden zijn doelmatigheid, dienstverlening, rechtmatigheid en grip op eigen leven. Klantbeheer binnen Werk, Inkomen & Zorg richt zich op het uitvoeren van de Participatiewet, Ioaw, Ioaz, Bbz, bijzondere bijstand en minimaregelingen, conform beleid en regelgeving passend bij de klant.

de klantmanager richt zich op de behandeling van aanvragen voor uitkeringen. Essentieel hierbij is het kennen van de klant zodat de klantmanager oplossingsgericht kan denken en handelen en maatwerk kan leveren op het snijvlak van recht en zorg. Constructieve samenwerking binnen het sociaal domein is essentieel. De klantmanager is regisseur van het proces en werkt risico- en signaalgestuurd. De klantmanager heeft een eigen caseload en is voor deze klanten het aanspreekpunt en heeft voor de klant een signalerende en doorverwijzende rol.


Functie eisen

Een enthousiaste netwerker die gericht is om te komen tot resultaat met partijen samen. Die met een brede blik tot de kern van de zaak kan komen. Die dit resultaat goed kan verwoorden en er voor zorgt dat de uitkomsten geborgd worden in de organisaties, Pro actief en zelfstandig.

  • Kennis van Suite4Werk;
  • Je hebt recente aantoonbare relevante werkervaring bij een of meerdere gemeenten;
  • Je hebt de opleiding SJD succesvol afgerond;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als klantmanager bij een 100.000+ gemeente;
  • De kandidaat heeft bij voorkeur recente werkervaring opgedaan bij de Gemeente Amersfoort;
  • Tijdens het interview wordt getoetst op werkervaring, kennis en de gewenste competenties.
Over het bedrijf

Amersfoort, centraal gelegen in Nederland, is een aantrekkelijke toeristische bestemming vanwege haar rijke geschiedenis en bruisende sfeer. Bezoekers worden betoverd door de goed bewaarde historische binnenstad, met karakteristieke Muurhuizen, grachten en monumentale panden, zoals de indrukwekkende Koppelpoort.

De stad biedt een uitgebreid cultureel aanbod, met musea zoals het Eemhuis en het Mondriaanhuis, theaters en muziekpodia. Groene ruimten, zoals Park Schothorst en Den Treek-Henschoten, bieden bezoekers ontspanning en natuurschoon.

Amersfoort staat bekend om haar levendige horeca, met een breed scala aan restaurants, cafés en bars, waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Regelmatig vinden er culinaire evenementen en festivals plaats, die bijdragen aan de bruisende sfeer die toeristen zo waarderen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Klantmanager Inkomen ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in