+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Woonbegeleider volwassenen Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 - € 3.541 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als woonbegeleider bij ons bouw je een vertrouwensband op met volwassen cliënten en help je ze met hun dagelijkse leven. Je werkt met individuele plannen en zorgt voor praktische hulp en een goede sfeer. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor mensen met psychische kwetsbaarheden. We bieden een baan met veel kansen om te groeien. Je krijgt een goed salaris en extra s zoals een eindejaarsuitkering en korting op sport en uitjes. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je volwassen cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. De basis van je functie is de vertrouwensband die je met hen opbouwt.

Voor het team Veluwemeer in Amersfoort (Vathorst) zijn wij op zoek naar een collega woonbegeleider voor 32 uur (incl. max. 2 slaapdiensten per maand). 

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je volwassen cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Cliënten stellen deze samen op met de persoonlijk begeleider. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Je stimuleert cliënten met het stabiel toepassen van oplossingen voor hun specifieke situatie. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Ook persoonlijke verzorgingstaken horen bij je werk. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een goede sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. In deze functie werk je in afwisselende (dag en avond) diensten en werk je om het weekend.


Jouw werkplek

Je bent werkzaam op de locatie Veluwemeer, een beschermde woonlocatie (grotendeels langdurige zorg binnen de WLZ) in Amersfoort (Vathorst). De doelgroep van deze locatie bestaat uit 34 volwassen cliënten van 20-80 jaar met diverse stoornissen (autisme, borderline, schizofrenie en verslaving) met steeds toenemende complexe problematiek waaronder forensische cases. De cliënten wonen in 2 groepswoningen en 21 eenpersoons appartementen. Het team op deze locatie bestaat momenteel uit 3 persoonlijk begeleiders, 9 woonbegeleiders, 3 slaapwachten en een zorgmanager. Binnen Kwintes werken we met zelfstandige teams. Je bent in staat om innovatief mee te denken en mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van jouw team.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met zo’n 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze missie en visie zijn ook niet voor niets: we gaan uit van mogelijkheden, de relatie staat centraal, we geven niet op, leren en reflecteren. Zie jij ook meer in mensen?


Wat we van jou verwachten

In deze functie is het van groot belang dat je assertief (mouwen opstropen) en vasthoudend bent. Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen. Hiernaast ben je leergierig en sta je open voor verdere ontwikkeling. Je stelt vragen en bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en past dit aan kijkend naar de cliënt en de situatie. Humor is hierbij van groot belang! Je kunt feedback geven én ontvangen en durft mensen aan te spreken, zowel collega’s als cliënten. Je kunt goed reflecteren m.b.t jezelf en het team. Belangrijke informatie deel je met elkaar en vragen stellen zit in je natuur. Kortom; we zoeken betrokken collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben staan!

Wat we verder van jou verwachten:

  • Een afgeronde MBO niveau 4 zorgopleiding.
  • Of studerend in het 4e jaar van je agogische HBO/ WO studie.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring en uitgebreide kennis van psychopathologie.
  • Ervaring met of een sterke affiniteit met de doelgroep.
  • Bereid om wisselende diensten te werken.
Ons aanbod
  • Een dynamische functie in een stabiel team met veel ruimte voor ontwikkeling.
  • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 40).
  • Onregelmatigheidstoeslag.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en 8% vakantiegeld.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een ruim aanbod opleiding, training en coaching; via de afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
  • Balansbudget: een keuzebudget van max. € 500,- naar rato.
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma: Standaard in vakmanschap.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
  • Een smartphone en laptop.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online en voor interne sollicitanten via Joost. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie (dit is optioneel). Neem voor meer informatie contact op met Renee Krikke via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 inhoudelijke gesprekken en een meeloopmoment. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in