+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Teamleider Planning (Amersfoort / 45K-60K / Publieke sector) Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.250 - € 4.877 p/m

Vacature in het kort

Je zorgt ervoor dat alles goed loopt en dat iedereen zijn werk kan doen. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt. Je krijgt veel kansen om te groeien en te leren. Ook is er ruimte voor jouw ideeën en verbeteringen. Je komt terecht in een omgeving waar veiligheid en klanttevredenheid belangrijk zijn. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent als Teamleider Planning verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing. Je draagt zorg voor het optimaal inzetten van personeel en materieel van jouw team.

Omschrijving

In deze rol van Teamleider Planning geef je leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers van de afdelingen Natransport, Op & Overslag en het Milieubrengstation. Je bent een betrokken leidinggevende en je staat goed in verbinding met je teamleden. Regelmatig wordt er werkoverleg gehouden en neem je het team goed mee in de relevante ontwikkelingen bij ROVA. Gesprekken worden regelmatig gevoerd over ontwikkeling, ambitie en functioneren.

Jij bent als Teamleider Planning ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing. Je draagt zorg voor het optimaal inzetten van personeel en materieel van jouw team. Hierbij organiseer je de complete (dagelijkse) operatie van jouw team en alles wat daarbij komt kijken. Klant- en servicegerichtheid staan daarom hoog op de agenda en je durft besluiten te nemen.

Je staat voor een vooruitstrevende veiligheidscultuur en je bewaakt deze. Ook ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen. Waar nodig neem je deel aan (verbeter)projecten. Je houdt controle op de activiteiten door het uitvoeren van dag-, week-, en maandcontroles en monitort hierbij de afwijkingen ten opzichte van de begrote uren op wekelijkse basis.

Aanbod

Een veelzijdige functie waarin jij jezelf zowel inhoudelijk als op het terrein van leidinggeven verder kunt ontwikkelen. Ook krijg je veel verantwoordelijkheid.

Daarnaast bieden we jou:
  • Salaris conform schaal I van CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (tussen €3.250,- en €4.877,- op basis van 40 uur per week afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Bovenop je maandsalaris 13,44% extra aan persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.


Gevraagd

Jij staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Ook krijg je energie van leidinggeven en werk je graag aan het dagelijks doorvoeren van verbeteringen.

Verder heb je:

* MBO/HBO werk- en denkniveau;
* Kennis van en minimaal 7 jaar ervaring met het aansturen van operationele activiteiten als leidinggevende;
* Sterke communicatieve en sociale vaardigheden en je bent een echte verbinder;
* Goede computervaardigheden;
* Een groot veiligheidsbewustzijn;
* Een bhv-diploma, of bent bereid deze te behalen;
* Vaardigheden om goed te kunnen plannen, organiseren en anticiperen.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een publieke dienstverlener die werkt voor 23 gemeenten verdeeld over drie regio’s (IJssel-Vecht, Achterhoek en Eemland). Zij houden zich bezig met het inzamelen van afval & grondstoffen en het beheer van de buitenruimte. Dit proberen ze zo effectief en efficiënt mogelijk te doen, met als doel: een mooie, schone en veilige leefomgeving, nu en in de toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in