+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Engineer Duurzame Energie Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Als Engineer Duurzame Energie maak je de ontwerpen voor duurzame installaties voor warmte- en koude opslag (WKO). Je werkveld is gevarieerd: van grote nieuwbouw projecten tot kleine projecten in bestaande gebouwen.

Je werkt ontwerpen zelfstandig uit van concept naar definitief ontwerp. Je draagt het ontwerp over naar de uitvoerende partijen, zowel intern als extern. Verder zie je erop toe dat de installaties conform jouw ontwerp worden gemaakt, opgeleverd en blijven presteren. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend want je bent betrokken bij het gehele traject, vanaf advies, ontwerp en realisatie tot en met exploitatie.

Tevens werk je intensief samen met de consultants aan verschillende ontwerpen en ondersteunt ze bij de vele innovaties. Tenslotte ondersteun jij als Engineer de energieadviseurs bij het uitwerken van hun adviezen. De collega’s van exploitatie help je met het oplossen van problemen of verbeteren van bestaande warmte- en koude installaties.


Functie eisen

Waar zijn wij naar opzoek?
Je beschikt over een technische opleiding MBO+/HBO en minimaal 5 jaar ervaring in de W-installatietechniek, bijvoorbeeld bij een installatiebedrijf of adviesbureau. Je bent een gedreven en betrokken vakman, met kennis van zaken en oog voor details. Ervaring met duurzame technieken is natuurlijk een pre! Je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid, ook communiceren gaat je makkelijk af. Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien. Herken jij jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in